| InfinitateDeCuvinte a întrebat:

Cel ce se numeste a fi tatal meu, nu e om. Azi de dimineata facea curat la porci(stau la tara) si imi suna telefonul(dormeam).Raspund.Era el, tipa sa-i aduc repede un cutit. M-am dus si i l-am dus.Pe jos era lungit un purcel. L-am intrebat ce are si mi-a zis ca l-a lovit din greseala cu lopata cand s-a intors.Nu l-a taiat. Si stiti ce? Sunt sigura ca nu l-a lovit din greseala, ci din cauza nervilor. Se enerveaza pe bietele animale chiar si numai daca se apropie de el.Si nu e prima data cand loveste animalele in cap si pe unde-apuca. El a plecat pana la bunici si eu m-am dus la saracul porc. Nu se poate ridica in picioare, iar daca incearca, nu poate merge. L-am mangaiat si am incercat sa-i dau sa manance.Am observat ca ii tremura tot capul, in special botul.

Am o catelusa pe care o tine legata pentru ca sta pe prag. Saraca catelusa slabeste rau de tot in lant.Acum cateva ii dadusem eu drumu' si el a legat-o azi de dimineata foarte strans incat abia mai respira. I-am slabit eu lantul si tot a scapat cu tot cu lant. Cand a vazut-o pe prag, i-a dat cu ciocanul in capstraight face incat nu putea nici sa mai fuga, iar el ii striga sa plece.

Ceea ce face el e de o cruzime inimaginabila.Cum sa nu-ti fie mila? Mie imi e mila si sa-mi cert catelusul sa plece.sad

Nu-l mai suport.Il urasc! Asta nu e om.In plus, azi de dimineata urla prin curte ca nu facem nimic, ca daca nu face el curat la porci nu face nimeni si imi zicea mie:,, Sa faci curat la porci nu-ti place, da' bucatile sunt bune, nu?" Inca ceva: Eu nu prea mananc carne de porc decat farte rarstraight face Mie nu-mi place sa-mi scoata cineva ochii pentru ceea ce mananc, mai ales ca am si o problema cu mancarea, dar asta intr-un alt capitol o sa va povestesc (bulimia).
Scuzati >categoria:"

14 răspunsuri:
| auroraa a răspuns:

Imi pare rau pentru tine...cred ca abia astepti sa faci majoratul sa te duci de-acasa.asai? te inteleg...

| porumbitza a răspuns:

Stii ceva? reclama-l la protectia animalelor.ii pune o amenda...si sa vezi cum se potoleste omu'. uite aici mai multe informatii www.protectiaanimalelor.ro/caini-procedura-reclamare-cruzimi.html

| BlancaFantasma a răspuns:

Don`t worry nu ma intreci pe mine la capitolul probleme in familie ti-am citit intrebarile si am vazut ca tatal tau e cam. diferitstraight face oricum nu e un betiv cum e al meu si nici nu face scandal zilnic.asta e binesad daca vrei adauga savescu.simona

| natashacrown a răspuns:

Vai cat de crud... pai cu siguranta nu iti poti ''imbalnzii '' tatal, mama? sau poate e o intrebare tampita...

| Aanyaa a răspuns:

Te inteleg perfect, pot spune ca sunt in aceeasi situatie cu tine, poate chiar mai rau, dar o sa iti povestesc, daca o sa am ocaziahappy

| DomnisoaraLove a răspuns:

Ce cruzimeeee...SI eu las uri daca as fi in locul tau e taatl tau dar eu oamenii ca astea nu-i numesc oameni, ar merita spanzurati(scuze dar asta cred eu) Dar mama ta? Ii place sa-l vada chinuind animalele? de ce nu reactionati?

| Dragon01 a răspuns:

Incearca sa eviti astfel de situatii

| BarBye a răspuns:

Si intrebarerea care e?

| sweet0girl a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa vb cu tatal sau si sa ii explici ca nu este bine ceea ce face si nu este nici legal

: (1) Detinatorii de animale au obligatia de a asigura acestora, in functie de nevoile etologice, specie, rasa, sex, varsta si categorie de productie, urmatoarele:
a) un adapost corespunzator;
b) hrana si apa suficiente;
c) posibilitatea de miscare suficienta;
d) ingrijire si atentie.
(2) Detinatorilor de animale le este interzis sa aplice tratamente rele, precum: lovirea, schingiuirea si alte asemenea cruzimi.

Art. 23
(1) Constituie contraventie urmatoarele fapte:
a) nerespectarea dispozitiilor art. 12;
b) nerespectarea dispozitiilor art. 5 alin. (1);
c) supunerea unui animal la rele tratamente;
d) nerespectarea dispozitiilor art. 26 alin. (3);
e) supunerea unui animal la cruzimi.
(2) Contraventiile prevazute la alin. (1) se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
a) cele de la lit. a), cu amenda de la 2.000.000 lei la 4.000.000 lei;
b) cele de la lit. b) si c), cu amenda de la 3.000.000 lei la 6.000.000 lei;
c) cea de la lit. d), cu amenda de la 6.000.000 lei la 10.000.000 lei;
d) cea de la lit. e), cu amenda de la 10.000.000 lei la 20.000.000 lei.

| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Ce crud. am mai avut si eu certuri in familie, dar nu chiar asa. parintii mei iubesc animalele si nu ar face asa ceva niciodata. si in plus, eu cred ca ar trebui ca tatal tau sa faca inchisoare pe viata findca va marcheaza pe viata pe tine si pe fratele tau. daca vrei sa vorbesti cu mine, sa discutam, sa iti mai alin durerile, id-ul meu este stefy_nisioi98@yahoo.com. numai bine!

| 985436982 a răspuns:

Pai intreaba-l el cum s-ar simti daca ar fi porc si l-ar lovi cineva cu lopata in cap? :L

| Chitaila a răspuns:

Ce om rau.
Ii- c-am trebuie o vacanta in Hawai(de tot)
Viata-i grea.
Oameni rai sunt pestetot dar buni nu prea sad

| Naygel a răspuns:

Neaa trsta povestea singura chestie ce ai putea sa faci dul la un spital de nebuni si sa-i faca un tratament sau mai usor sa filmezi cand foloseste forta bruta pe animale si sa depui plangere inpotriva tatalui tau pentru chinuirea animalelor dar asa se complica lucrurile ce mai frumso se rezolva prin comunicae ori ce problema parerea mea big grin

| Kiduuu2001 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el pote daca vorbestise se va mai ''inmuia'' zi ca daca ar fi el in locul aimalelor nu la durea? iar place sa il loveasca porcu pe el in cap? daca nu merge incearca sa faci tu treburile poate poate merge fundita>
?