| cristinuta01 a întrebat:

Cine a folosit sampon nuantator pentru par blond? ce rezultate si ce marca era. multumesc

8 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cel mai bun e Silver Reflex de la Kallos, gasesti si pe net multe review-uri pozitive.

| cristinuta01 explică (pentru Bondarel99):

Am cumparat acest sampon si mi-a inchis culoarea parului. din blond deschis am devenit caramel la a 2-a folosire... cam cat timp dureaza pe par? ca vreau sa mi se deschida din nou...

| Bondarel99 a răspuns (pentru cristinuta01):

Trebuia sa-l amesteci cu samponul tau sau sa-l diluezi in apa si sa pui doar foarte putin sa vezi cum iese pe parul tau si daca iti place efectul continui cu mai mult, parului ii da o tenta de gri, il nuanteaza si de obicei dureaza cam 3-4 spalari.

| cristinuta01 explică (pentru Bondarel99):

Am incercat pe o suvita si nu s-a vazut diferenta si de accea m-am riscat. oricum nu este o culoare urata sau mov..doar mi s-a inchis ..nu mai este blondlaughing sper sa se duca la spalat.multumesc

| Bondarel99 a răspuns (pentru cristinuta01):

Bine,si ai grija sa nu te speli foarte des sau cu apa fierbinte sa nu se duca culoarea(in caz ca esti vopsita nu decolorata), de preferabil cu apa rece happy

| Kasia a răspuns:

Kallos...parul a devenit mai albicios si cu tente verzui, insa un verde care nu e intens, aproape de neobservat.in general blondul devine mai rece... spre gri.

| cristinuta01 explică (pentru Kasia):

Dupa cate spalari se duce efectul samponului?>

| Kasia a răspuns (pentru cristinuta01):

Pai pe parul meu care nu e un blond foarte deschis efectul dispare dupa o spalare(cu sampon normal).