Cel mai bun e Silver Reflex de la Kallos, gasesti si pe net multe review-uri pozitive.
Kallos...parul a devenit mai albicios si cu tente verzui, insa un verde care nu e intens, aproape de neobservat.in general blondul devine mai rece... spre gri.
Am cumparat acest sampon si mi-a inchis culoarea parului. din blond deschis am devenit caramel la a 2-a folosire... cam cat timp dureaza pe par? ca vreau sa mi se deschida din nou...
Trebuia sa-l amesteci cu samponul tau sau sa-l diluezi in apa si sa pui doar foarte putin sa vezi cum iese pe parul tau si daca iti place efectul continui cu mai mult, parului ii da o tenta de gri, il nuanteaza si de obicei dureaza cam 3-4 spalari.
Am incercat pe o suvita si nu s-a vazut diferenta si de accea m-am riscat. oricum nu este o culoare urata sau mov..doar mi s-a inchis ..nu mai este blond sper sa se duca la spalat.multumesc
Bine,si ai grija sa nu te speli foarte des sau cu apa fierbinte sa nu se duca culoarea(in caz ca esti vopsita nu decolorata), de preferabil cu apa rece
Pai pe parul meu care nu e un blond foarte deschis efectul dispare dupa o spalare(cu sampon normal).
NUUSTIU întreabă: