Va casztiga madalina pentru e inmpreuna cu bote si o simtatizeaza si pozeaza bine ( mie imi place cum pozeaza e cam pitipoanca da na...)
Cred ca va castiga Ema, nu stiu de ce am presimtirea asta. E mai mica si poate avea o cariera, plus ca nu are alte obligatii si se poate dedica intru totul carierei pe care a ales-o!
Cred ca v-a castiga Emma. Soricelul .
Dar din cate am auzit, Madalina este prefarata lui Bote.
Succes Emma! :*
Sper ca emma dar si madalina are aceealesi sanse. Eu vroiam sa castige alexandra, laura, otilia sau sara dar au fost eliminate.
Emma are sanse sa castige pentru ca este mica si are timp sa se modeleze.Dar si Madalina poate sa castige pentru ca a ajuns pana aici dar ea are 25 de ani si pe la 30 ani trebuie sa inceteze de a fi model
Mi-a facut placere sa te ajut!
Emma cred ca o sa castige. Este destul de mica si o cariera de model nu dureaza la nesfarsit. Are cel mai mult timp sa se perfectioneze si poate fi cel mai usor transformata intr-un model profesionist.
Eu cred ca castiga Emma ca e mai draguta ca Madalina mie imi plec de Emma mai mult
Sper sa castige emma. madalina mi se pare batrana si pitzi
dar bote numai pitzi alege
Emma
pentru ca am vazut facebook-ul ei si e cu coroana si asa...cauta si tu facebook emma
AnonimaCuSentimente întreabă: