TOP 5 :
1.Sanziana Buruiana
2.Simona Sensual
3.Andreea Tonciu
4. Laurette
5.Mgda Ciumac
Dupa mine, asta e TOP 5 Pitzipoanca by Romania!
greu de decis ti le zic dar le zic nr din fata lor ca asa as sta prea mult pai ar fi: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 15 26 29 30
Vai dar le-ai ales pe cele mai pitzipoance dintre pitzipoance . Mie aproape toate mi se par, cu exceptia unora, dar cel mai mult Sanziana Buruiana si Simona Sensual
1.Sanziana Buruiana
2.Bianca Dragusanu
3.Simona Senzual
4.Gina Pistol
5.Andreea Podarescu
Mie mi se pare asa:
1.Andreea Tonciu
2.Cristina Pana
3. Florina Mihaila
4. Flore si Anca
5.Ioana Popescu
Sanziana Buruiana, Simona Senzual, Sonia Trifan, Andreea Tonciu si Blondele lui Iri.
Toate in afara de 23, 24 si 29 care nu sunt pitzi de RO restul sunt toate...toate au devenit vedete de pe la capatos, acces din rect sau alte emisiuni in care se porcaieste prostimea...
Ex pitipoance, prezente pitipoance, sau viitoare pitipoance, toate is o apa si-un pamant, nici nu ar trebui sa ne obosim sa le rostim numele
Hmm... mă cam îngrijorez. Dacă nu am auzit nici măcar de un sfert dintre ele înseamnă că am eu vreo problemă sau sunteţi voi prea informaţi?
Salut, ma numesc Sparky si nu stiu nici o tipa din ceea ce ai scris tu acolo...
Lool)... oricum nu conteaza, cred ca 80% (sau mai mult) din populatia feminina a romaniei este constituita de pitipoance just look around you
Eu le stiu pe toate si nu le consider pitipoance de ce sa le consider ca se imbraca sexy sau ca apar in tot felul de certuri, sau ca au facut ceva iesit din comun, treaba lor e viata lor fac ce vor cu ea, eu una nu le critic, asa ca nu coment!
Io ti le zic pe numere:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 cam atat))