TOP 5 :
1.Sanziana Buruiana
2.Simona Sensual
3.Andreea Tonciu
4. Laurette
5.Mgda Ciumac
Dupa mine, asta e TOP 5 Pitzipoanca by Romania!
Bai retardatu draq, daca fetele astea ar vedea ce ai scris cum li sar parea? Termina cu aberatiile poate o sa ajungi vedete[sigur nu se intampla]si cineva te da exemplu de pitipoanca, cum ti sar parea, sa-l ia draq pa donald Duck ala de la avataru' tau da 2 bani! Si sa revenim la intrebare, cea mai mare pitipoanca de pe planeta e Miley Cyrus si
Inna!
Sanziana Buruiana
2.Laurette
3.Andreea Tonciu
4. Magda Ciumac
5. Andreea Crudu
Ma mir ca nu ai pus'o si pe CUR*A suprema a Romaniei F*T*-N gura de scarba oridna si infecta de MONICUTA COLUMBEANU ale d***u parasute pacat ca Romania este remarcata promovand numai NONVALORILE ei... adevaratii artisti si sportivi nici nu sunt bagati in seama de aceea toti fug de tara noastra ...sau daca stiu ceva stiu de dracula hagi si cu**le noastre. ca sa nu mai zic ca multi dintre ei nici nau habar unde se afla Romania pe harta.
Toate niste curve ordinare, pardon super vedete...ca am vazut ca se da si stupid daca i insulti vedeta de pe centura.Sa aleg din ele, greu:
Bianca Futisanu, Dragusanu pardon.
1.Ioana Popescu(asta in afara de vorbit despre cu a facut sex cu fotbalistii si sa isi arate silicoanele la televizor nu mai stie nimic)
2.Simona Selzual(poate o apuca, cainele de bot sa se mai dezumfle)
3.Laurette(face Braila de rusine :p)
4.Andreea Tonciu(la fel ca si senzuala)
5.Magda Ciumac( nici nu mai zic, se intelege da la sine)
Sincer Florina Mihaila imi este draga dar nu stiu de ce. Poate pentru ca o cunosc.
Unde e Iulia Tabacaru?
Ce s-ar face tara de n-ar mai avea de cine rade?
Sunt contra intrebarii.Mai faceau si romanii bani din rating, veniti le dati afara. Daca numai sunt astea 30 de cine mai radem? Hai fiti sinceri
Buruiana e cu siguranta prima!
Senzuala
Tonciu
Ciumac
si... wuu, fata de la miezul noptiii
eu nu cred ca daniela crudu este pitipoanca, si nici nu cred ca are ce cauta pe lista
Greu de raspuns. Lupta este foarte stransa. Toate parasutele pe care le-ai nominalizat se inghesuie pentru un loc pe podium!
Dj. Harra pitipoanca? Nu inteleg de ce ai pus-o in acest clasament. Cea mai mare pitipoanca este Sanziana Buruiana.
Scuza-ma am incurcat-o pe dj Harra cu dj Tarra imi cer scuze, deci dj Harra este o pitipoanca.