Sampon pentru parul gras. daca nu, masca cu zeama de lamaie.
si nu mai purta caciula.
Buna! cel mai bine ar fisa te duci la plafar sau farmacie si cu siguranta iti vor da un sampon potrivit sau o solutie ceva.
Foloseşte şamponul head&shoulders şi spalăte cu el o dată la 2 zile.Şi nu o să mai ai părul gras.Dar dacă o să te speli pe cap o dată la 3 sau 4...si mai multe zile, o să se facă părul gras.Deci trebuie să te speli pe cap la 2 zile casă nu mai ai părul gras.
Este la Oriflame un sampon HairX Pure Balance Shampoo la 11.99 lei...si eu am aceeasi problema si am inceput sa folosesc samponul..chiar da rezultate
Cu cat te speli pe cap mai rar cu atat parul se va ingrasa mai greu. Iti recomand samponul pentru par gras de la wella. Il gasesti la cel mai mic pret pe www.hairpoint.ro
Daca ai parul scurt, nu prea ai ce sa faci, asa e el.Sebumul ajunge la varfuri mai usor si mai repede.Foloseste wash & go de urzica sau johnnsons baby( e cel mai delicat), schauma cu prospetime de bumbac.
Nu e chiar atat de adevarata faza cu spalatul mai rar.Chiar eu am incercat asta in vacanta, imi spalam parul o data pe saptamana si culmea ma manca din ce in ce mai tare, matreata foarte multa si tot la 3-4 zile se ingrasa.Nicio diferenta.
anonim_4396 întreabă: