Pai. eu sunt skatera si te pot ajuta, parul trebuie sa fie mereu intins dar daca vrei sa fie cret neaparat sa porti o sapka pe cap. hainele trebuie sa porti blugii tenisi coloratii bluzee lungi sau scurte sau iti a inventezi u stilul de haine si machiajul trebuie sa te dai numa cu creion la ochi sper ca te-am ajutat
Pai din cate stiu eu sunt fetele alea EMO. cu parul intins si o caruta de farduri pe fata. sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi asa scumpo
Fundi?
Pai. eu sunt skatera si te pot ajuta, parul trebuie sa fie mereu intins dar daca vrei sa fie cret neaparat sa porti o sapka pe cap. hainele trebuie sa porti blugii tenisi coloratii bluzee lungi sau scurte sau iti a inventezi u stilul de haine si machiajul trebuie sa te dai numa cu creion la ochi sper ca te-am ajutat:*
Pff... Pai, stilul skater la fete e destul de simplu si de lejer. Blugi stramti, tenisi sau American Skate, orice. Tricouri funny cu tot felul de mesaje si jachete colorate. Pentru accesorii poti alege o sapca si niste casti (genul de casti pentru Ipod). Sper ca te-am ajutat