Subscriu la ce te sfatuieste una dintre persoanele de mai sus. Argila odata pe saptamana pe toata fata, fara cafea, minimum 9 ore de somn pe noapte si fara stres... Bineinteles mai conteaza si alimentatia cat mai ales o igiena de nota 10. (spalat odata la cateva ore pe fata cel putin vara cand e mult praf, in fiece seara te dai cu lotiune Bioderma si te stergi cu discuri de vata dinalea rotunde, etc.)
Mult succes!
Pai ai putea sa te duci la medicul tau si sa il intrebi pe el. Daca nu mai exista o posibilitate sa iti cumperi creme speciale pentru asa cevaSper ca te-am ajutat
Incearca praf de argila amestecat cu miere ...iti dai pe fata astepti 15 minute si te speli cu apa calda si vei avea o fata fina, moale si fara cosuri adica perfect curata si nici nu faci riduri...eu folosesc cam o data pe saptamana cand am timp si are mare efect
Acum nu stiu daca toate functioneaza dar una dintre ele sigur merge: -Solutile care fac bine bebelusilor (pudra de talc) ajuta impotriva cosurilor. Pudra este extraordinara daca o aplici seara pe locurile inflamate Ea calmeaza si usuca iar a doua zi eai fata curata. -Portocalele paprica si patrunjelul contin vitamine care ajuta la tratrea cosurilor.Mananca zilnic.Si de exemplu la portocala dupa ce ai consumato pune coaja pe pervaz si a doua zi atingeo putin de cosuri. -Amesteca 4 linguri de lapte batut cu patrunjel tocat marunt Ungete cu crema obtinuta pe fata si las-o sa actioneze 15 minute. Apoi pielea ta e ca noua. -Trebuie sa speli mereu tenul cu apa calduta nu fierbinte.Aceasta ajuta pori sa se deschida.iar stratul protectot al pieli nu va fi afectat Dupa ce te-ai spalt cu apa calduta... spala-te cu o apa mai rece ca pori sa se deschida si unghete cu crema fina pe cosuri pentru a se usca cosurile:X:X:X Sper ca te vor ajuta
cristianzgz3 întreabă:
BeBe_3144 întreabă:
Alex10092003 întreabă: