Iau capsula de slabit de 3 saptamana si am dat 7 kg dar nu stiu daca le intrerupi e posibil sa pui la loc.eu ink le mai iau pentru ca da rezultate dar dupa voi avea grija cu alimentatia cand nu le voi mai lua si atunci nu am cum sa mai punfunda?
Buna banuiesc ca nu esti destul de mare incat sa poti folosi pastile de slabit, bine nu sunt recomandate nici pentru adulti. Cele mai sigure si eficiente metode sunt alimentatia sanatoasa si sportul.Aceste 2 elemente ajuta la mentinearea sanatoasa a organismului si la eliminarea celulitei.Numai bine.
Pai incearca ceva naturist, sunt si sanatoase si plus ca nu au interdicti! Mama mea este medic terapeut naturist, daca vrei te pun in legatura cu ea si sigur te va ajuta
Fara sport n-ai cum. Alege: lene si grasime sau miscare si aratat bine. Daca cumva exista vreo astfel de pastila, se vindea ca auru. Dar precum vezi, nu exista.
Iau capsula de slabit de 3 saptamana si am dat 7 kg dar nu stiu daca le intrerupi e posibil sa pui la loc.eu ink le mai iau pentru ca da rezultate dar dupa voi avea grija cu alimentatia
dorina123 întreabă: