Depinde de salon și lungimea parului, un răspuns concret o să găsești doar la salon
Eu pot sa îți zic cam cat a dat o cunoștință de-a mea pentru o altfel de "manopera" nu știu dacă e prețul corect și pentru tine
Undeva la 600 de lei
Stiu asta, de aia zic.
Plus ca e ombre si destul de dificil.
Cred ca e cam mult 600.Probabil daca mergi la stilist, nu coafor si iti pune si extensi si te si tunde.
Nu știu ce să îți zic, are o lungime de par destul de mare și des, plus că necesită decolorare
Știi cum este că depinde și zona, in alte județ e mai scump/ieftine, și salonul pe care îl alegi
Sper să îți iasă ce îți dorești
Te costă în jur de 450 ron din ce am găsit pe Google, acum depinde de salon.Tu vrei ceva de genul https://images.app.goo.gl/jeeR6Ax8hCxcQdLv8
Daca te duci la hair stylist profi fara 1000 lei nu scapi pentru par lung in Bucuresti.
Mai de cartier gen saloanele magic 500 ron.
Prietena mea si-a facut balayage pe par putin mai lung de umeri : tuns, decolorat, tratamente, vopsit, coafat = 1250 ron dar parul nu arata deloc deteriorat si nah se vede ca s-a facut la categoria lux.
Oricum si ei i s-a parut scump, se astepta la un 800-1000 ron.
Vezi unde te duci ca nuanta gri o sa o ai dar parul lung I highly doubt, sa nu ramai cu el ca guma dupa 2 spalari.