anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine stie cat ar costa un vopsit ombre, cu o nunata de gri la un par lung?

11 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Depinde de salon și lungimea parului, un răspuns concret o să găsești doar la salon
Eu pot sa îți zic cam cat a dat o cunoștință de-a mea pentru o altfel de "manopera" nu știu dacă e prețul corect și pentru tine
Undeva la 600 de lei

| Vasilicamosbatran a răspuns:

In jur la 200 lei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic 200 lei, dar desigur depinde de la salon la salon. Fiind vorba de gri chiar nu prea poți face acasă, e riscant.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu asta, de aia zic.
Plus ca e ombre si destul de dificil.

| Freya1 a răspuns (pentru SilentRain):

Cred ca e cam mult 600.Probabil daca mergi la stilist, nu coafor si iti pune si extensi si te si tunde.

| SilentRain a răspuns (pentru Freya1):

Nu știu ce să îți zic, are o lungime de par destul de mare și des, plus că necesită decolorare
Știi cum este că depinde și zona, in alte județ e mai scump/ieftine, și salonul pe care îl alegi
Sper să îți iasă ce îți dorești

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Te costă în jur de 450 ron din ce am găsit pe Google, acum depinde de salon.Tu vrei ceva de genul https://images.app.goo.gl/jeeR6Ax8hCxcQdLv8

| alina2k18 a răspuns:

Daca te duci la hair stylist profi fara 1000 lei nu scapi pentru par lung in Bucuresti.
Mai de cartier gen saloanele magic 500 ron.
Prietena mea si-a facut balayage pe par putin mai lung de umeri : tuns, decolorat, tratamente, vopsit, coafat = 1250 ron dar parul nu arata deloc deteriorat si nah se vede ca s-a facut la categoria lux.
Oricum si ei i s-a parut scump, se astepta la un 800-1000 ron.
Vezi unde te duci ca nuanta gri o sa o ai dar parul lung I highly doubt, sa nu ramai cu el ca guma dupa 2 spalari.

| Freya1 a răspuns (pentru SilentRain):

O sa mai vad.Multumesc. happy

| Freya1 a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Ceva de genul da...

| Adry05 a răspuns:

Mie mi-a luat pentru ombre blond cu tot cu tuns și aranjat la final 200