Si daca ai ghinion, o sa iti iasa mici cosuri/bubite unde te-ai ras si o sa cauti rezolvarea tot aici.
Nu te mai rade.
Asa se zice ca o sa creasca parul mai repede, dar nu intotdeauna e adevarat si nu doar dupa primul ras.
deci daca m-am ras pe maini pentru prima data nu este chiar ata de posibil sa imi creasca parul triplu decat cum il aveam nu? ....mentionez ca am 12 ani..si nu-mi spune ca-s o copchila proasta ca o spun eu cu gura mea ca-s proasta ca am facut asta
Nu esti proasta, probabil ai vrut sa arati ca ''alea''din poze-epilate, fine, blablabla. Esti mica, asteapta sa mai cresti putin pana sa ajungi sa te epilezi, razi.
Pai cam da...o sa iti creasca mai mare i mai gros...cand o sa iti creasca un pic depileazate cu benzi, ceara sau depilator electric. creste si mai greu.iar in timp o sa dispara parul. bafta.dar nu mai fa asa ceva
si daca nu ma mai epilez pe maini deloc de acum inainte ce o sa se intample?
Pai si pana atunci ce o sa fac? ...sa imi las parul asa as creasca? ...nu mai vreau sa ma rad pe maini in viata meaa
Eu daca ma epilez cu ceara pe maini fac bubite ...si ma epilez pe toata mana cu lama...de 2 ori pe saptamana..si am uitat in iarna sa ma mai epilez si nu era mare.
deci, stai linistita, nu se intampla nimic. este un mit!
LINISTESTE-TEEE!
sI CITESTE:
http://www.clickpentrufemei.ro/......5557.html!
pa-pa
Nu pentru ca este prima oara.
Dar daca mai faci asta o data s-ar putea.
In orice caz daca ai multe fire de par pe mana ia epilatorul sau du-te la salon.
funda?
Parul o sa creasca doar in locul unde te-ai ras si o sa creasca mai repede si mai mult dar o sa creasca de culoarea care o are parul dupa maini.
Bun..deci azi: 26 iulie 2013...de cand am pus intrebarea au trecut 2 luni si 5 zile. nu m-am mai ras deloc pe maini! si ca sa vezi... parul nu mi-a crescut ca la maimute cum m-ati speriat voi! am un mare noroc, parul meu este negricios, dar fiind ca am un ten..mai ciudatel..parul meu de vede de culoarea pielii la soare!
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: