| NoName_9844 a întrebat:

Credeti ca o vopsea Palette, COLOR XXL, 00A Blond Platinat abosolut ar prinde pe un saten inchis? big grin macar sa-l deschida!
Fundita`kiss

7 răspunsuri:
| DiamondShine a răspuns:

Buna! Tocmai am gasit vopseaua Palette Colour xxL 00A Clubbing Edition si mi-am cumparat 2 cutii, cu toate ca parul meu este mediu, folosesc numai o cutie/vopsit.Parul meu natural este saten inchis, radacinile erau crescute cam 1 cm/2, iar cand m-am vopsit am aplicat vopseaua numai la radacini, deoarece pe restul nu era necesar.Mi-a iesit o culoare uniforma, mi l-a deschis foarte mult pentru ca aceasta vopsea contine si un pliculet de pudra.La sfarsit, in apa in care m-am limpezit am aplicat 5 picaturi de violet de la farmacie si a iesit un platinat super.Pup

| LoReDaNa a răspuns:

Cu siguranta DA
vopleaua Palette este una dintre cele mai scumpe sh mai bune vopsele de pari :X:X
daca e saten da. insa daca era brunet nu se prindea de loc sad
Merit fundita plzzz Multumesc

| sunset a răspuns:

Va iesi ceva asemanator unui ruginiu.Ca sa iti iasa cum trebuie trebuie sa il decolorezi mai intai.(stiu asta pentru ca mama lucreaza in domeniu)

| Angelina01 a răspuns:

Nu fa prostia sa te vopsesti cu palette color xxl, chiar nu conteaza ce nuanta, niciodata nu iti va iesi platinat, 2 ani m am chinuit sa imi iasa parul platinat si de fiecare data a iesit cu totul altceva, plus de asta ti-l arde si iti va cadea, eu am sfarsit prin a ma vopsi bruneta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici o vopseaua de par nu da blond platium.Eu am ft la n saloane si platinatul la prima spalare s-a dus. am dat milioane pe la saloane sa am un blond platinat. E super blondul asta palete xxl doar ca nu mai e pe piata. Minnie, ca sa obtin platinatul cd ma clatesc pun 3 -4 pikaturi de cristal violet de la farmacie sa esti ca la salon crede-ma

| NoName_9844 explică:

Da @ANDREEA si eu am vrut un blond mai demult sh am sfarsit prin a ma vopsi saten inchis, arata ca un brunet, apoi s`a deshis big grin si acum vreau sa incerc sa il deschid! Nu ma prinde o culoare inchisa sad

| HamsteRitaRiRi a răspuns:

De deschis il deschide dar ti-as recomanda o vopsea mai buna sau sa te vopsesti la coafor.