| pagliaci a întrebat:

Credeti in vorba femeilor cu "ma machiez doar pentru mine"?

18 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Da, pentru unele dintre ele machiajul e un fel de armură pe care o poartă zilnic pentru a înfrunta lumea, le face să aibă mai multă încredere în ele însele. Dar și pentru celelalte femei din jur, ele remarcă întotdeauna, spre deosebire de bărbați...

| Emazio a răspuns:

Uita-te aici, si spune-mi tu de ce te tunzi, barbieresti, razi intre picioare, la subrat etc.
ceea ce fac oamenii legat de aspect o fac pentru ceilalti oameni.
https://www.youtube.com/watch?v=8EM_cfYcDjY

| pagliaci explică (pentru Emazio):

Ca sa fiu curat.

| Emazio a răspuns (pentru pagliaci):

Daca te speli e indeajuns sa fi curat, de ce te razi sau tunzi?

Nu este indeajuns, parul retine transpiratia si miroase mai repede si te mai trezesti si cu o iritatie. Un om neepilat miroase mai repede si mai rau.

Atunci parul femeilor de ce nu pute, ori le vezi cu capul iritat toata ziua? Mirosul nu apare de la transpiratie ci de la microbii care se hranesc din transpiratie, pana ei apuca sa emane acel miros esti de mult acasa. Mai baga o fisawinking

Femeile nu miros pentru ca se epileaza. Deodorantele, antiperspirantele, nu te salveaza ore intregi daca tu ai tufe.
Mirosul apare din cauza bacteriilor care se dezvolta in umezeala, parul tine cald, favorizeaza umezeala. Nu ma refeream la scalp.

Idealul masculin este barbatul cu par, pana acum nu a avut cineva problema cu sa zicem niste miros barbatesc. Nu e ca si cum mirosi imediat cum ai transpirat.

Oricat de barbat esti, sa te epilezi la subrat si in zona intima e o chestie ce tine de igiena.

Dar pe maini, picioare, piept, spate, cap, fata etc de ce nu te epilezi/razi? doar e mai utilitar asa

Pentru ca nu am glande sudoripare acolo.

Scuze, nu pot sa iau in serios o persoana care imi da link-uri de pe Antena 3 si nu inteleg ce vrei sa-mi demonstrezi.

Transpiri in cot cum transpiri la subrat?

| Uvox a răspuns:

Sunt multe de spus pe tema asta. Exista si exceptii dar raspunsul meu este, nu.

| pagliaci explică (pentru pagliaci):

Sau vrei sa zici ca oamenii nu s-ar spala si epila daca n-ar avea alti oameni in jur

| AdrianFlorentinAdi98 a răspuns:

Da si nu. Unele se machiaza pentru ele, altele pentru ca au un complex si vor sa fie frumoase si admirate de barbati sau alte persoane, desii eu consider ca naturaletea e cea mai buna pentru ca atunci iti dai seama daca un baiat te place cu adevarat.

| Esla a răspuns:

Nu, nu cred.