| faaalyoana a întrebat:

Credeti k femeile inalte gen 1.80, sunt atragatoare?!( ele au mainile si picioarele lungi.)..si totusi putine fete de aceasta inaltime.

24 răspunsuri:
| AdamLevine a răspuns:

Ooo da! Mi se par foarte atragatoare:X
si foarte sexy

| LuisEdward a răspuns:

Da. Am 1.81

| AdamLevine a răspuns:

Sunt de acord si cu tine Jasser dar frumusetea omului prin infatisare trupeasca a fost lasata de Dumnezeu pentru ca omul sa se bucure de ea si daca stiai atunci cand noi ne aranjam dimineata si ne facem frumosi si lui Dumnezeu ii place poate ai auzit vorba aia "Cei frumos si lui Dumnezeu ii place", dar n-au intrecut niste limite, nu are rost sa vorbim de ele acum.

Sa nu credeti ca sunt vreun calugar de la bisericarolling on the floor)))Huaa:*

| faaalyoana explică:

Ai dreptate, dar rasp tau nu s incadreaza la intrebarea mea!

| faaalyoana explică (pentru LuisEdward):

Si daca prietena ta ar avea aceeasi inaltime ca tine si ar purta un toc generos, te-ai simti indreptatit cu ea mai inalta ca tine?laughing)

| LuisEdward a răspuns (pentru faaalyoana):

Nu o sa poarte toc

| faaalyoana explică (pentru AdamLevine):

Dar ce parere ai de un cuplu, unde femeia e mai inalta k barbatu (intr-o situatie -femeia purtand un pantof cu toc).

| faaalyoana explică (pentru LuisEdward):

De ce?big grin

| al3utzu a răspuns:

DA! Sunt atragatoare! Dar, cu toate ca sunt destul de inalt(1.82), m-as multumi si cu o fata miniona(1.60).In ambele cazuri conteaza in mare parte sufletul!

| LuisEdward a răspuns (pentru faaalyoana):

Pentru ca va fi mai inalta decat mine

| Crucified a răspuns:

Camile,girafe. nici chiar asa de inalte. phbbbbt

| pwp a răspuns:

Da,chiar sunt...multe si-ar dori sa aiba o asemenea inaltime...dezavantajul este ca nu prea se gasesc baieti inalti big grin

| AdamLevine a răspuns (pentru faaalyoana):

Pai din cate stiu eu si cand e vorba de o situatie ca asta e ca stanjenitoare pentru un baiat mai ales ca partenera lui sa fie mai mare decat el, si pentru prieteni lui cred la fel..incerca sa fii la aceiasi inaltine cu el.

Eu unul daca partenera mea ar veni cu tocuri si ar fi mai mare ca mine, sincer m-as simtit prostbig grin

| faaalyoana explică (pentru Crucified):

Sa stii ca extremele se atrag.Nu stiu daca este doar o vorba, ma rezum la atat.

| faaalyoana explică (pentru AdamLevine):

Sa inteleg k femeiele inalte raman doar atragatoare si atat.
Iar reprezentatele sexului f de aceasta inaltime sunt destinate doar domnilor inalti.Ele nu au dreptul la o viata alaturi de barbati de aceeasi inaltime...( deoarece barbatii se simt stanjeniti de un trup mai inalt decat ei.)
Ms de rasp.

| faaalyoana explică (pentru pwp):

Asa este laughing
Au intrat la apa baietii

| AdamLevine a răspuns (pentru faaalyoana):

Aolo,nu mai devia de la subiect nu am spus asta... offf.tu poti sa ai si 2 M, dar pentru o fata sa ai 2 metri e naspa, cred eu.

Bineinteles ca poti sa fii mai inalta ca el, dar asta era parerea mea.Pana la urma daca va iubiti nu conteaza.

| LuisEdward a răspuns (pentru AdamLevine):

Stai k imi caut una de 1.60 LOL

| AdamLevine a răspuns (pentru LuisEdward):

Iti caut eu una de 1.20winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai si aspect facial placut, atunci e bine pentru inaltimea aia, daca ai fata si corp infect de oribile esti pa laughing))) faza nasoala e ca daca vrei sa iesi cu unu de 1, 70 si va exista o problema laughing)))) iar daca ai fost fotomodel la 20 de ani la 50 sigur nu vei mai avea aceleasi masuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O femeie frumoasa trebuie sa aiba o inaltime medie, nu sa fie ca un stalp. Si daca mai e si scheletica, chiar ca iti vine sa fugi!
In Romania e o chestie de "vizual". Noi nu suntem o natie de oameni bine facuti, inalti, frumosi, etc. Romanii sunt de inaltime medie. In nordul Europei, acolo inaltimea minima pleaca de la 1, 65-1, 70 m in sus. Totul se rezuma la gene si evolutie.

| GreenEyed a răspuns (pentru pwp):

Sunt destui baieti inalti, dar fetele mai mici, desi ele pot lua si baieti de inaltimea lor, ii iau pe cei inalti ....Si asa raman fetele inalte fara iubitilaughing.Mie mi se pare totusi aiurea sa vezi un baiat inalt si frumos de 1.80 cu o fata care de abia ii ajunge la subrat.Plus ca mai si trebuie sa se aplece MULT sa o imbratiseze sau puperolling on the floor.

| pwp a răspuns (pentru GreenEyed):

Vad zilnic astfel de cupluri tongue Nu inteleg cum baietii de 1.80 sunt impreuna cu fetele de 1.50 si nu se orienteaza spre altele de inaltimea lui.

| Sentimentall a răspuns:

Sunt foarte atrăgătoare numai ca sunt foarte putine