| Mario1994 a întrebat:

Cremele hidratante îmbătrânesc tenul sau e fals? Nu mai știu ce să cred! Cum as putea să am ten curat, strălucitor fără pete, puncte negre, să fie fin? Vreau să primesc răspunsuri de la cei care au experiență! Știu că am mai intrebat. Mulțumesc frumos.

13 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Poti sa folosesti n creme daca nu te alimentezi sanatos.Deci trebuie zilnic sa faci plimbari in aer curat(cam jumate ora mai mult se poate mai putin nu) sa nu bei suc de nici un fel numai apa plata(2 litri pe zi), sa excluzi tot ceea ce inseamna conserva si fast food, sa maninci cit de multe fructe si legume.

| gemeni6226 a răspuns:

In rest tratamente la o cosmeticiana pentru punctele negre.Nu te sfatuiesc s-o scoti singura.

| Mario1994 explică (pentru gemeni6226):

Am să încerc. Mulțumesc frumos

| mgtow a răspuns:

Orice lotiune deterioreaza pielea mai devreme decat sirul normal al imbatranirii. Crezi ca gelu si samponul de dus fac bine daca le folosesti zi de zi? Nu. iarna baie la 3 zile si vara zi de zi ca e prea cald.

| Lucian4 a răspuns:

E fals. Crema nu e destul. Sa mananci fructe, mai ales cele care contin vitamine b, c pentru. ca ele se elimina din organism (vit. hidrosolubile), nu sunt stocate

| Mario1994 explică (pentru Lucian4):

Mănânc fructe dar și uneori mănânc și prăjeli happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai trecut de perioada pubertății?

| Mario1994 explică (pentru anonim_4396):

Da. Am avut probleme mari cu acneea la 18-20 de ani, am fost la dermatolog atunci și mi-a prescris un gel Skinoren și mi s-a uscat tot tenul, de acnee am scăpat cu bine. Dar mi-a afectat tenul ca nu mai e strălucit, fin ca bebeluși, de acea s-a uscat și am mai folosit câteva măști dar a fost zero rezultatul

| MihaelaDart a răspuns:

Nu am auzit niciodata chestia asta ca si cremele hidratante te imbatranesc! Folosesc creme din perioada studentiei si pana acum, nu am nici un fel de rid sau vreun semn al imbatranirii. Folosesc creme hidratante varstei mele si tocmai ca mi se da varsta cu minus 10 ani mai tanara. Cu toate ca tin la ingrijirea lui, mai este si gena din familie si ma avantajeaza. Cand spun ingrijire pentru ten nu iau orice crema pe care o vad la reclama, o aleg in functie de cerintele lui, pe langa asta sunt o consumatoare de fructe care ajuta mult pentru sanatatea pielii, fast-food-urile am renuntat de foarte multi ani in urma, merg pe hrana sanatoasa. Asta daca vei vrea sa ai un ten impecabil. Cu toate ca problemele tale pot sa se traga si pe partea hormonala, ceea ce trebuie tratat de catre un endocrinolog.
Punctele negre le poti scoate numai sub sursa de abur cald, eliminand inima, daca nu reusesti sa o scoti, iti va reaparea punct negru in acelasi loc. Daca ai puncte albe, sunt cele de grasime, le poti scoate la o esteticiana la un salon de cosmetica si elimina hrana grasa din alimentatia ta, din aceasta cauza apar!
Daca doresti ten stralucitor, fa-ti masti cu argila si baza de lamaie, este mai astrigenta pe piele desi facand-o de 2 ori pe saptamana a cate 10 sedinte se vor observa efectele. Argila combinata fie cu apa sau cu orice altceva ajuta foarte mult. Atat pe exterior cat si interior. Si pentru hidratarea tenului si in general a pielii, consuma lichide si renunta la sucurile din comert care au o multime de zahar si coloranti atificiali. Fa-ti sucuri in casa, ceaiuri, apa plata, lapte daca iti place.
Ah si in primul rand incearca sa eviti stresul caci asta este cel mai mare factor de a ne distruge pe noi insine atat pe exterior cat si interior, chiar daca te supara altii, ascullta muzica si vezi comedii sa razi singura, ajuta mult pentru sanatate si pentru ceea ce doresti sa obtii, un ten sanatos!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mario1994):

Trebuie sa dai cu zeama de lămâie și apoi după ce te clătești, cu ulei de măsline

| Mario1994 explică (pentru anonim_4396):

Dar iritia pielea lamaia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mario1994):

Nu contează, ți-o curata bine.

| Lucian4 a răspuns (pentru Mario1994):

MihaelaDrat ti-a raspuns bine. As completa cu sucurile acidulate sa nu mai cumperi