Mie, medicul dermatolog mi-a recomandat o crema numita RETIN - A (pe care cica sa o folosesc pana ma insor...adica cel putin 5 ani). Am mai scapat de cosuri dupa ce am folosit-o. Eu zic ca e buna, dar depinde, e posibil sa nu iti fie utila. Sper ca te-am ajutat. Totusi, cel mai bine ar fi sa consulti si tu un medic dermatolog, sa nu te iei dupa ce auzi p-aici.
Puneti fond de ten pe el de seara(dupa ce vii de la o plimbare sau asa) si pana dimineata, se va usca pana incepe scoala Trucul cu pasta de dinti nu a mers? O___o cat timp ai lasat pasta de dinti? Daca nu mere nici asa, sa imi spui ca mai am trucuri :*.
Buna!
Cu pasta de dinti il faci sa se usuce nu sa se coaca, daca vrei sa faca odata puroi trebuie sa il ti undeva intr-ul loc cald, dar oricum eu zic sa il lasi impace ca e posibil sa fie doar unul care apare si dispare si nu face puroi si e mai bine asa pentu pielea ta.
P.S: e posibil sa fie o pustula dar mai mica.
Am lasat pasta o noapte intreaga si degeaba.Este un cos din acela sub piele care doare si este pozitionat chiar pe arcada ochiului E acolo de cateva zile 2-3 si nu coace deloc
Este sub piele si doare foarte tare. Daca e spustura cum se treateaza? Am mai avut cosuri din astea dar niciodata asa de grav si dispareau in 2-3 zile dar asta e deja de freo 3 zile si se face mai mare
Pai sincera sa fiu cred ac e o pustula mai ales daca zici ca nu mai trece si te si doare, uite aici cum se trateaza( informatia am luat-o de pe un site):
Pentru inceput, inmoaie o bucata de tifon sterilizat in apa fierbinte. Aplica tesatura fierbinte pe cos; cu cat este mai fierbinte cu atat mai bine. Nu apasa prea tare, ci doar tine acoperita zona inflamata pret de cateva minute. Caldura va usura semnificativ operatiunea de curatare a cosului si mai ales, va reduce sansele de infectare.
Acum, infasoara ambele degete aratatoare in bucati de tifon sterilizate. Exercitand o presiune mica, apasa incet in jurul cosului. Ca sa nu te alegi cu cicatrici trebuie sa apesi incet pana te-ai asigurat ca ai curatat corespunzator si sa te opresti in momentul in care a inceput sa curga sange.
Nu ai ce face, si eu am uneori cosuri din acelea in perioadele sensibile. Solutia ar fi sa-l lasi sa treaca, si sa-l maschezi cu fond te ten cand iesi pe undeva.
Hehe,asa am avut si eu pe nas) chiar acum cateva zile , nu am vrut sa ies din casa...Dar cred ca ti-am mai spus ca mai bine ar fi sa faci inhalatie>