Il am cret si acum cativa ani nu imi placea deloc, il vroiam drept si asa il tineam tot timpul in coada, lipit de cap cu agrafe multe...pana s-a enervat mama, m-a dus la coafor si m-a convins sa il las natural cum il am eu.
Si acum imi place, fiind cret se aranjeaza singur si este si admirat de cei din jur ... dar recunosc ca exista momente in care as vrea sa il am drept (si il fac cu placa), ma face mai serioasa
Stii cum e, cine il are drept il vrea ondulat, cine il are ondulat il vrea drept...intotdeauna ne dorim ce nu putem avea, sau ce are celalalt (capra vecinului)
Cel mai bine este sa il pastrezi asa cum il ai pentru ca probabil pentru fizionomia ta cu el iti sta cel mai bine. nu?
Buna.
Acum il am foarte drept pana la varfuri.Varfurile sunt intoarse in toate partile.As vrea sa am parul drept si la varfuri.
Eu am parul drept si imi place asa cum este.Atunci cand vreau sa il am ondulat sau cret il impletesc sau imi pun bigudiuri.
Am parul putin ondulat, lung si blond cu suvite fucsia.Imi place asa cum este, nu vreau sa fac nici o schimbare la el, deoarece imi sta bine asa cum este.
Am parul cret si imi place, e sanotos si frumos...cand doresc iau placa si il fac drept
Il am drept si foarte moale... e greu de aranjat ca nu prea sta. Mi-ar place si mie sa am un par pe care sa ste bine fara sa stau sa-l mai aranjez
Eu il am ondulat saten f deschis si foarte lung as vrea sa il am drept tzipla... dar din pacate mil fac cu placa stau cate 2 ore jumate
Am parul lung, saten deschis si''ondulat/buclat'' putin, imi place asa cum e, nu i-as schimba nimic, cel putin deocamdata.
Il am cret doar cand e ud putin si in rest sta putin ondulat,. as vrea sa fie drept,.
Si al meu e un pic ondulat si saten.Ca sa-l am cret il dau cu spuma de par iar cand il vreau drept folosesc placa.In fiecare zi e altfel
Parul meu nu e nici cret nici drept cum as vrea. e un pic ondulat si nu sta de nici o culoare, cam de 2, 3 ori pe saptamana mi-l indrept cu placa.Acum 2 ani l-am avut permanent. dar s-a deteriorat in timp. Ce n-as da sa am parul drept, sa nu ma mai chinui cu placa. Si ca sa-mi fac indreptare permanenta nu se merita, se arde foarte tare.