| JasminJ a întrebat:

Cum as putea sa imi fac parul mai des? ca il am super rar si nu imi place, arata ciudat, parca as cheli iar dupa dus gasesc o gramada de par care imi pica. am incercat toate sampoanele cred si nici unul nu a facut mare lucru, asa ca daca stiti vreun remediu ceva va rag sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| kitishor a răspuns:

Off. Si tata. happy Uite, tata cumpara pastile care se numesc " Revalid ". Imposiil sa nu gasesti la vreo farmacie! Sunt pentru caderea parului. Daca nu esti sigura de raspunsul meu, uita-te pe net, si ai sa gasesti ^.^. Alte tratamente mai naturale, este "samponul" de urzici. Poti sa-l faci acasa. eu sincer am o carte de medicina de Elvira Hamserw ( sau cum s-o scrie ) Si scrie in ea.
Mult succes! Funda? ^.^

5 răspunsuri:
| SchIULIA a răspuns:

Ei nu incerca sal ascunzi prea mult iti poti prinde parul in spic pe o parte si sa iti lasi putin par in fata, iti poti prindre bretonul pe spate cu un clestisor

| Kid_4219 a răspuns:

Samponul de urzici. Se gaseste la unele magazine sau in supermarchet. Costa pana in 10 lei. :*. La muti ani!

| JasminJ explică (pentru Kid_4219):

Nu stiam ca samponul ala e asa de bun, eu folosesc head&shoulders. Multumesc, la Multi ani si tie!

| JasminJ explică (pentru kitishor):

Sunt mai noua (de cate-va ore) cum adica sa iti dau fundita? ce-i aia

| Pisiquee a răspuns (pentru JasminJ):

Fundiță dai când pui o întrebare și ți-a plăcut cel mai mult răspunsul unui utilizaror. Fundița e in dreapta răspunsului fiecăruia utilizator. happy
La multi ani!