| alisuka a întrebat:

Cum as putea sa ma imbrac in prima zi de scoala? Specific ca sunt mai plinuta. Adica nu pot sa imi iau camasa stramta bagata in pantaloni. sad

Fundita

Răspuns Câştigător
| bummblebe a răspuns:

NUUUUUU,daca esti mai plinuta nu iti lua lucruri stramte ca pui in evidenta formele nedorite, de ce nu iti iei o rochita cu o curelusa sau ceva sau o pereche de blugi colorati sau normali cu o bluza alba cu numere mari pe el gen cum au fotbalistii scris pe tricou si o camasa in carouri rosii deschisa sau ce culoare vrei tu :*

8 răspunsuri:
| tinka1 a răspuns:

O bluza alba bagata intro fustita cu talia inalta si nu foarte scurta ( pana la genunchi ), cu un cardigan sau un jachet negru. Poti adauga ceva accesorii. Si deja o geanta mai eleganta :* Cam asta. Eu asa ma imbracam. Si imi stateawinking

| Tataran_Sebastian_1998 a răspuns:

Cu hainele care-ti plac tie cel mai mult,da o fuga prin oras,uitate prin vitrine si apuca tot ce iti place, daca te imbraci cum iti place tie si nu vei fi constransa de faptul ca esti mai plinuta nu te vei simti confortabil, corect?
Asa ca maine dis de dimineata, ia-ti posetuta cu tine, ia-o pe mamica ta de brat si GO la cumparaturi!
O seara faina iti doresc.

| CălinPL a răspuns:

O rochita mai mare si poate par prins in coc

| dannyweiden a răspuns:

Http://distilleryimage11.ak.instagram.com/......a434_7.jpg Ti-as sfatui ca fata din mijloc :) Iti urez succes :)

| Kristinnaaa a răspuns:

Bună,

Găsești multe idei de ținute aici: http://sanduirina.com/back-to-school-2013-care-este-stilul-tau/

Prima ținută din articol, cea cu cămașă vaporoasă, s-ar potrivi cel mai bine siluetei tale.

Baftă! :)

| Siracuzia a răspuns:

Bună!

O rochiţă lejeră, nu strânsă pe trup, ca să ascundă faptul că eşti mai plinuţă, cam până la genunchi, un bolero cu mâneci, o pereche de opincuţe frumoase, părul prins sus, ca să pari mai înaltă şi suplă...mi se pare ok. happy

Răspuns utilizator avertizat
| alisuka explică (pentru bummblebe):

Pana la urma imi iau o pereche de blugi skinny ( am uitat sa secific ca picioarele sunt mai slabute, singura problema e burtica.), o bluza sau un maieu mai simplu si o camasa draguta ma larga peste