| BbyBlonda a întrebat:

Cum as putea sa scap de cosuri in mod frecvent imi apar pe frunte si nu prea imi trec cu nimic?

Răspuns Câştigător
| kdya a răspuns:

Foloseste Zineryt! E o solutie cutanata foarte buna.Tratament care trebuie facut timp de 10 saptamani.Si eu il folosesc!

8 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Piseaza 2 aspirine amesteca cu miere de albine si da-te pe fata cu aceasta masca. Tine-o o jumatate de ora dupa care spala-te.Foloseste-o doar de 2 ori pe luna

| dedfgv a răspuns:

Zineryt am folosit si eu si ma ajutat o perioada(nu scapasem definiti de ele)si dupa sa obisnuit tenul nu el si nu a mai functionat, iar cu sapun cu sulf nu-ti recomand sa te speli pentru ca o sati usuce fff tare pielea si chiar daca o sa te dai cu o crema dupa...incearca sa iti faci tot felul de masti naturale, sa consumi fructe, legume, lichide sa renunti la mancarea grasa si sa ai fata mereu curata.sati schimbi prosopu o data p zi, fata de perna o data la doua zile

uitate la raspunsurile de la intrebarile posta de minepoate te ajuta cu ceva

aaaaaaaaaa
incearca mibazon, e de uz veterinar poate la tine functioneaza

| NothingImportant200 a răspuns:

Du-te la dermatolog. Nu-ti cumpara Zineryt ca s-ar putea sa nu mearga(propria experienta). Am fost la dermatolog si mi-a dat tratament... sa stii ca nu mai am multewinking
merge daca te duci la dermatologwinking!

| andra0106 a răspuns:

Masca cu pudra de argila...de doua ori pe saptamana.

| gabriele_2231 a răspuns:

Buna.ca sa ai un ten impecabil si fara cosuri ar trebui sa te speli pe fata in fiecare seara(respectiv si dimineata)cu o solutie de indepartat impuritatile si prafu care se aduna pe fata(o solutie exfolianta)si stiu o solutie de la farmacie pe baza de antibiotic si se cheama ZINERYT...si ar trebui sa eviti sa pui mana pe fata.
Trebuie sa ai o igiena buna a fetei ca sa-ti treaca
Sau ai putea sa incerci niste creme de la vichy-normaderm
mult noroc:*

| ERMO a răspuns:

Mda cred ca exista o crema speciala am vazut o reclama cu o crema data cauta Clearasil.

| flyleaf22 a răspuns:

Zynerit de la farmacie. e cam 30 de lei dar merita

| olxiszam a răspuns:

Te speli cu sapun cu sulf si apoi te dai pe fata cu crema skinoren