Foloseste Zineryt! E o solutie cutanata foarte buna.Tratament care trebuie facut timp de 10 saptamani.Si eu il folosesc!
Piseaza 2 aspirine amesteca cu miere de albine si da-te pe fata cu aceasta masca. Tine-o o jumatate de ora dupa care spala-te.Foloseste-o doar de 2 ori pe luna
Zineryt am folosit si eu si ma ajutat o perioada(nu scapasem definiti de ele)si dupa sa obisnuit tenul nu el si nu a mai functionat, iar cu sapun cu sulf nu-ti recomand sa te speli pentru ca o sati usuce fff tare pielea si chiar daca o sa te dai cu o crema dupa...incearca sa iti faci tot felul de masti naturale, sa consumi fructe, legume, lichide sa renunti la mancarea grasa si sa ai fata mereu curata.sati schimbi prosopu o data p zi, fata de perna o data la doua zile
uitate la raspunsurile de la intrebarile posta de minepoate te ajuta cu ceva
aaaaaaaaaa
incearca mibazon, e de uz veterinar poate la tine functioneaza
Du-te la dermatolog. Nu-ti cumpara Zineryt ca s-ar putea sa nu mearga(propria experienta). Am fost la dermatolog si mi-a dat tratament... sa stii ca nu mai am multe
merge daca te duci la dermatolog!
Buna.ca sa ai un ten impecabil si fara cosuri ar trebui sa te speli pe fata in fiecare seara(respectiv si dimineata)cu o solutie de indepartat impuritatile si prafu care se aduna pe fata(o solutie exfolianta)si stiu o solutie de la farmacie pe baza de antibiotic si se cheama ZINERYT...si ar trebui sa eviti sa pui mana pe fata.
Trebuie sa ai o igiena buna a fetei ca sa-ti treaca
Sau ai putea sa incerci niste creme de la vichy-normaderm
mult noroc:*
Mda cred ca exista o crema speciala am vazut o reclama cu o crema data cauta Clearasil.