| SingleForOne a întrebat:

Cum ați reacționa dacă vedeți o persoană care poartă haine moda anilor 1600, 1700, 1800, etc și nu ar fi la un festival de costume sau ceva, dar de purtat de zi cu zi?

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

O dar sunt minunate mai ales a doua postare este si la moda dar iti trebuie o societate de elita unde s o porti altfel oamenii strazii cei obisnuiti care nu au nici un pic de carte sau cultura generala o sa ia in deeidere dar eu sigur nu dar iti mai trebuie si o inaltime de peste 1.70 sa arate bine si o purtare pe masura ca de exemplu daca badea ilie de la tara va purta asa ceva sau un muncitor in constructii care nu stie sa poarte asa ceva in mod sigur va starni rasul tuturor dar un tanar care este si stilat si are caracter pe masura va starni admiratie.

9 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

As zice ca e hipster.

| SunsetTrance a răspuns:

As zice ca face cosplay sau ca este in drum catre o scena de teatru pe care urmeaza sa interpreteze un rol

| Gigi777 a răspuns:

Am trecut prin asta, nu recomand astfel de haine, ci ceva mai contemporan. O sa rada de tine sau te striga nebun, bolnav pe strada, chiar poti fi in pericol, si nu vrei asta. Ori porti ceva mai contemporan, daca vrei sa te accepte, ori ramai inchis in casa.

| PabloEscobarGaviria a răspuns:

Realistic vorbind vor fi 2 tipuri de reactii:
1. Daca esti in Romania reactiile vor fi negative, vor rade, se vor uita insistent etc
2. Daca esti oriunde altundeva in afara de Romania, nimanui nu-i va pasa
Ps: poarta ce vrei tu si simte-te bine, nu conteaza parerea altora.

| gemeni6226 a răspuns:

As fi impresionata in mod placut deoarece as considera ca este un suflet de artist si mai ales as aprecia curajul sau de a fi autentic si de a iesi din tipare.Plus ca o anumita costumatie si costa.Iti trebuie si bani frumosi pentru acest lucru. Oare porturile populare nu costa foarte mult? Mai ales cele nou noute? Nici acelea nu apartin secolului 19-22 ci sunt cu mult mai vechi dar se poarta, e drept nu pe strada ci la ocazii dar din cauza faptului ca nu porti pe strada un costum de 10 mii de euro.Aici in Romania poate doar intr-un cerc restris se dau petreceri costumate, mai ales in cercuri de elita iar in strainatate la fel. Evident daca costumele respective nu ar arata la fel ca cele originare ci ar fi niste copii neispirate si de prost gust nu mi-ar placea.Dar daca ar arata exact ca cele originare atunci jos palaria. Poftim aici un site care se ocupa de vinzarea unor astfel de piese:
https://www.google.com/......ps?/search
dar dupa cum observ nici nu sunt asa de scumpe ca si costumele osenesti din judetul meu care costa in jur de 10 mii de euro
https://transilvania-tv.ro/......erie-foto/

| sabin89 a răspuns:

M-aș uita chiorâș la el.

| EliLeli a răspuns:

Time traveler.

| Comanescu_Gabriela_1955 a răspuns:

Aşi admir-o cu plăcere...