1. Șaten sau negru
2. Negrii, căprui sau verzi închiși
3. Slab
4. Plinuț.
5. Inteligent
6. Nu contează. Important e să mă iubească!
Ce de pretentii aveti...eu sunt multumit la o fata daca se comporta frumos cu mine
Blon,ochi albastri, potrivit spre slabut, dieta plinuta, intelogent si de gasca, eu cred ca frumusetea este relativa(asta sunt eu)
Eu as vrea sa fie asa:blond,ochi caprui, perfect, slab, de gasca, si la 6 unpi din amandoua, bine... unpic mai mult din frumos
1-nu conteaza culoarea parului, dar cel mai bine ar fi saten sau blond, 2-ochi negri 3-perfect 4-perfect 5-inteligent 6-frumos
1.toate culorile 2.verzi,caprui 3.cu muschi 4.hmm..perfect 5.de gasca si inteligent 6.frumos
Pai eu as vrea parul negru, ochi negri sau caprui, sa fie perfect, sa fie de gasca si frumos
Am citit cateva raspunsuri si m-au pus tare pe ganduri, fetelor duceti-va si comandati-va dragelor unul macar sa va fie exact pe placul vostru.Acum serios chiar conteaza culoarea ochiilor sau culoarea parului? Sincer vreau sa vad peste 10 ani aceea fata care si-a gasit frumusetea intruchipata si inaripata, perfectiunea suprema si baiatul finut care-i scrie poezii in fiecare dimineata.As mai continua, dar ma opresc. Daca el te place pe tine pentru ceea ce esti si tu il placi pe el asta e tot ce conteaza si nimic mai mult.Va las sa visati in continuare!