De durut, probabil c-o sa doara, da, nu te gandi la durere.Fii barbat, chiar daca esti femeie, in total costa 200 de euro, si sunt in jur de 3 sedinte daca nu ma insel. Epilarea definitiva, este cu laserul.
Mama si o prietena mi-au spus ca te doare prima oara, dar a doua oara te obisnuiesti;-)
De ce sa fie barbat? Femeile suporta la fel durerea sau chiar mai bine ca si un barbat.
Nu chiar! Depinde la ce durere te referi, cea psihica, sau cea fizica.
Niciodata sa nu compari o femeie cu un barbat, femeia e un "vas mai slab", ce trebuie tratat cu consideratie.
Oricum e absurd sa zici: fi barbat, la o femeie. Nu va putea fi niciodata, si daca va suporta orice durere va suporta pe feminitatea proprie, barbatimea n-are nici o legatura in asta.
Fii puternica! e mai corect. Oricat de finute si slabute ar fi femeile sunt capabile de mai mult decat arata.
Bun, sa inteleg ca esti femeie, si-ntr-un fel sau altul, incerci sa protejezi acest sex.Afirmatia mea "Fii barbat", se referea mai exact la un limbaj simbolic, nu interpreta literal. Aici e vorba de niste categorii de oameni, nu cred ca pui tu mana in foc, pentru toate femeile.Si nici eu nu fac acest lucru, cu varianta masculina. In fine.
Nu protejez nimic, dar n-are pic de sens. Nu inteleg nici expresia : "grow some balls". Acele "balls" sunt extrem de sensibile, fata de chestia pe care o are femeia, este mai puternica, poate da nastere la copil si poate suporta dureri mari. Daca eu suport orice fel de durere n-are nici o legatura, nu este implicata nici un fel de masculinitate. Este o expresie fara logica. Mie nu-mi plac chestiile fara logica
anonim_4396 întreabă:
Alex10092003 întreabă: