| Fdstra a întrebat:

Cum fac sa dispara pistruii? Stiu ca exista creme care-i face de o culoare mai asemanatoare pielii sau cv de genul,care ar da rezultate vizibile totusi? Am folosit de la farmec parca,sau cv de genul,dar nimic.Iar lamaia nu o mai folosesc pentru k imi irita fata x_x Nu am prea multi, stiu ca nu pot disparea de tot, dar macar sa mai tai din culoare daca as >putea...8-

6 răspunsuri:
| FreakyChucky a răspuns:

Da-te cu zeama de lamaie.

| Tedu a răspuns:

Poti folosi seva din trunchiul vitei de vie s-au ceva de genul si ar putea disparea.

| Florentina_7104 a răspuns:

Hei kiss Si eu am pistrui destul de multi si foarte accentuati.Eu am folosit o crema de la Cosmetic Plant pentru albire(nu mai stiu exact cum se numeste dar gasesti pe net) si nu se mai vedeau iar unii chiar disparusera.Insa acum, ca a venit vara, au reaparut.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca urmatoarea masca facuta in casa:
1 albus de ou, 1 lingurita de miere si un sfert de lingurita de otet de mere/ lamaie.
Aplica masca pe fata si ramai cu ea 15-20 de minute (pana ti se intareste). Apoi, clateste-te cu apa.
Repeta asta zilnic.

| Fdstra explică (pentru anonim_4396):

Si cam pentru cat timp va trebui sa fac asta ca sa observ rezultate? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fdstra):

Pai depinde de fiecare...foloseste=o timp de o saptamana sau 2 si vezi daca se observa rezultatele.happy