1.Trebuie 3 mese si 2 gustari
2.Si eu am aceeasi problema dar eu m-am operat in iarna si m-am mai ingrasat vreo 4 kg.Nu manca fast-food sau dulcuri pentru ca o sa faci "burta". Trebuie sa mananci multe fructe si legume deoarece ele te vor ajuta sa asimilezi substantele folositoare organismului(adica te ajuta sa iei vitaminele, proteinele din mancare).Fa mult sport deoarece o sa iti maresti masa musculara(adica muschii) si o sa arati bine.Ai fazut ca toate antrenoarele de fitness arata foarte bine?
Si dimineata si la pranz ce as putea manca?
NU trebuie sa tii dieta. Dimineata poti sa mananci lapte cu mustli(e o combinatie de cereale cu fructe deshidratate).Are un gust foarte bun. Poti sa iti alegi tu cu ce vrei(cu ciocolata, alune, stafide, banana, papaya).La pranz poti sa mananci orice iti place atata timp cat ai o salata langa.
Buna!
In primul si-n primul rand, ai grija sa incepi ziua cu-n mic dejun hranitor si mai ales in fiecare dimineata.Cateva idei:
-paine integrala, graham sau paine alba prajita, cu putina margarina vegetala;
-cereale cu lapte proaspat sau suc de portocale;
-fructe si iaurt degresat.
De asemenea, trebuie sa mananci o gama foarte variata de alimente, pentru a te asigura ca organismul tau primeste tot ce ii trebuie.Incearca sa mananci alimente care contin multe proteine(peste, carne, oua, lapte, branza, fasole, mazare, conopida, brocolli);
Apoi ai nevoie de carbohidrati(paine, paste si cereale) si o multime de fructe si legume proaspete.
Nu in ultimul rand, nu uita de SPORT. Daca vrei sa ai mai multa energie, pe langa faptul ca energia pe care o iei din alimentatia zilnica, trebuie sa fii si activa!
Te pup!
Nu te poti ingrasa. Dar daca esti slaba poti incerca sa mergi la sala sa pui ceva abdomen si vei arata mai bine. De obicei fetele ce merg la sala arata bine! . Parerea mea. :d
La 10 ani!
Conteaza varsta? Cati metri ai? Daca ai peste 1.65 e perfect pentru tine.
Am 1; 45
Ziceai ca ai 30! ))
La 30 de ani ai 1 metru 45 ( si un zambet)?
30 kg
Am 30! Si... sa imi spui cand trebuie sa rad la gluma PROASTA facuta de tine
30 cand? peste 20 de ani? In post ai scris " la varsta mea 10 ani"...
Daca este asa metabolismul tau inseamna ca nu te poti ingrasa, prietena mea are 12 ani si 69 de kg