| Annessa a întrebat:

Cum poate cineva scapa de celulita in max. 2 saptamani? fara dieta sau infometare? funda la cel mai bun raspuns si vot la celelalte

Răspuns Câştigător
| T4ny4 a răspuns:

Incalzesti uleiul de masline intr-o oala.Incalzit,nu tare! Dupa ce s-a incalzit, pui cafea in el.Acoperi oala cu ceva si lasi sa se raceasca cateva minute. Apoi strecori uleiul cu cafea printr-un tifon, sau servetel. Dupa dus, cand ai porii deschisi, aplici uleiul si te masezi un pic.E bine sa-l faci seara.

| Annessa explică (pentru T4ny4):

Sper sa mearga. multumesc de ajutor

8 răspunsuri:
| Anemona a răspuns:

Pai fara dieta nu prea se poatesad. Bine, nu o dieta stricta..doar sa nu mai consumi grasimi multe, sare sau dulciuri. Trebuie sa bei minim 2 litrii de apa pe zi si sa iti faci in fiecare seara un amestec din 3 linguri din crema de corp preferata si 2 linguri de cafea si sa iti masezi pielea si circular si normal timp de vreo 3 minute. Eu zic ca in 2 saptamani mie aproape mi a disparut...depinde si daca e foarte pronuntata. Sper ca te am ajutat:* Pupici

| Annessa explică (pentru Anemona):

Din curiozitate: ce are cafeaua de a face cu asta?

| T4ny4 a răspuns:

Celulita pot avea si femeile slabe.Iti recomand masca cu ulei de masline si cafea. Aplicata zilnic, reduce aspectul de celulita.

| Annessa explică (pentru T4ny4):

Eu sunt slaba, dar de cateva luni m-am ingrasat in zona picioarelor si nu arata deloc bine. si incerc sa scap de grasime. imi poti da te rog detalii despre aceasta masca?

| anonymus07 a răspuns:

Alearga vreo 2-3 ore pe zi. Consumand anumite alimente nu faci decat sa te ingrasi dar alergand in fiecare zi iti mentii silueta.

| Annessa explică (pentru anonymus07):

Cu silueta nu am probleme

| Annessa explică:

Hahaha
ce sa zic, barbatii din ziua de azi. foarte ironici