Nu incerca sa faci asta.Probabil o sa pari penibila si o sa iti pierzi toti prietenii.
Aparentele nu sunt totul. Cel mai mult conteaza atitudinea si cat de bine stii sa te impui in fata celorlalti, fara sa fii vulgara. Sa-i faci pe oameni sa te respecte intr-un mod pozitiv. Adica sa te respecte fara sa-ti poarte pica. Totusi, a fi "tipa rea" nu inseamna mereu un lucru bun...
Hei,am sa-ti dau un sfat!
Nu fi rau cu mine, nu te pune cu mine!
Altfel va fi rau!
Mai, mai, mai... dar ce ai sa imi faci? Vei trece prin monitor? Mititica s-a suparat
Ha,ha,ha!
Nu as fi zis asta!
In maxim 5 ani vei fi distrus!
Mda, mor de frica. Du-te si iti cauta ciinele. Chiar ca esti o scolarita. Max 11 ani ai!
O sa vezi tu!
Жду Не Дождусь
Nu vorbi in chineza!
1) Nu e chineza, e rusa
2) Nu vorbesc, ci scriu
Chiar ca esti una mica, umflata in pene. Ia o carte in mina mai bine.
Si tu cati ani ai?
Cu mult mai multi de cit tine.
Ce rau esti . ai grija ca in 5 ani pune martienii pe tine (aia de iau copiii pentru vitamine)
Da,cati?
Mdaa, tremur tocmai de frica
Te **te tare?
Stii cand erai mic gen si jucai CS sau ma rog, acum COD sau bf 3, 4 si erau pustii aia de iti luau tot neamul de la maimuta la homo erectus la injuraturi? eh, asta este fata, si o face pe TPU. vezi, timpul evolueaza
Raspunsul ti l-am dat in comment Pur si simplu ma satura.
Ok!
Ce?
Interesant nick-ul tau
Mai, n-auzi ca n-are mai mult de 10 ani? Nu vorbi urat
Отлично!
Chiar? Ian tradul. Sa te vad, cu ce te intereseaza asa de tare nick-ul meu.
La 10 ani, ea oricum nu intelege ce inseamna acel cuvint.
да, да)) Спасибо.
Fraiere!
Esti?
Stii? Imi place ca te dai asa super destept, dar in fata romanilor tot prost ramai, ca si toti moldovenii, de altfel! Da numai nu te supara...
Stii, ma uit la raspunsurile tale si ma rid rac. Infa 146%. De aceea сосите de la americani, chineji si francezi? o mare parte. Da numai nu te supara...
Eu niciodata nu ma supar. Sa stii ca Facticeskii patan parea mai sexi nick-ul, e parerea mea si daca nu te intereseaza, pe mine nu ma intereseaza ca nu te intereseaza . Iar de comentariile tale ma doare chiar intre picioare.
Hai tradu. Ce inseamna фактический? iar пацан? Am vazut ca stii putina, insa eu niku singur l-am inventat, si multe altele pot face.
Nici nu ma indoiesc de creativitatea ta si de multe altele pe care le poti face
Nu stiu sa-ti traduc, Stimate Patan , dar e suficient ca stii tu!
Hmmm dar tu esti vorbareata. Deci traduci sau nu?
Mda. (a aparut numai ce postul asta a tau). Paţan de fapt! Cu accent pe al 2 "A"
Dar nu stiu sa-ti traduc. Aia cu *** era la vrajeala, dar cuvantul in sine facticeschii nu stiu ce inseamna
Aia cu "care"?
FUCKтический se traduce ca real. Daa, Google Translate nu era in favoarea ta
Asta a fost prea tare...
fara suparare lalaone
Ai grija ca vine taticu si te linseaza! eu in locul tau m-as baricada in casa
Real si baiat
Merci ca mi-ai zis, o sa stiu pe viitor.
Inca una o mai aparut...
Новая поколение нах.
Lasa fata in pace. Ce ti-a facut ea ca sa o jignesti in halul asta? Si ce daca vrea sa fie fata rea din clasa? Ce esti tu tatal ei ca sa ii spui ce sa faca? Fa bine si las-o in pace.
верна вратан хД
хД спасибо за поддержку братан)
ваша мать глупый ребенок
Google Translate nu te ajuta cu nimica. Dar nici nu incerca.
De parca tu nu folosesti google translate. tu ai tastatura in rusa stii
Fata de tine, eu o cunosc la perfectie. Si da am tastatura in rusa. De parca ii asa de greu sa stii unde sunt amplasate literele in engleza, rusa si romana.
In ceea ce ai scris tu, nu este nici un sens, si stii dc? Fiindca g. translate nu stie sa traduca 100%.
Imbracate in haine rupte, freza de cocalar si comportament de nebun. Vei vedea diferenta si toti o sa te urasca
Pun pariu ca nu ai mai mult de 10 ani. La ce scrii si ca esti fan lala band, poate 10 ani e prea mult. "cum pot sa devin tipa rea, toata lumea sa se teama de mine!" ma pis pe mine de ras ))))))
De obicei, o schimbare radicala atat fizic cat si moral este vazuta in doua feluri : toti te apreciaza sau evident toti te urasc. Eu ti-as da un sfat : sa nu te schimbi niciodata mai ales cum vrei tu sa devii,, tipa rea ''. Poate se vor teme de tine dar te vor exclude si nu isi vor schimba parerea despre,, noua tu '' sau poate vor rade de tine si nu vei mai putea scapa de ura ce ti-o vor purta. Mereu poti face o schimabre de look dar nu in rau. Drept urmare, ramai asa cum esti si nu incerca sa iti creezi o,, masca'' pentru a nu fi catalogata cum nu si-ar dori nici o fata.
Pfoai... sigur mai mult de 10 anișori nu ai. Ești fană Lala-Band... Dacă vrei să fii rea, eu cred că ar trebui să urăști rahaturile astea. La 9 ani mai și vrei să fii rea. O să le furi suzeta și nu le-o mai dai?
Ohh! Copii, copii! Vrei sa fi rea? Atunci, o sa ai de suferit! Te vei invata sa te comporti urat si atunci copii se vor indeparta de tine! Trebuie sa te faci remarcata prin lucruri pozitive nu negative! Iti sugerez sa stai in banca ta si sa fi tu insati! Asa eram si eu in clasa a IV-a...m-am invatat sa fiu dura si colegii ma faceau in toate felurile si nu-mi placea! Asa ca, mai bine vezi-ti de treaba si lasa chestiile astea de doi bani ca o sa-ti faca numai rau! Te asigur! Nu vreau sa crezi ca ti-o zic cu rautate, dar trebuie sa intelegi. Sper ca te-am ajutat!:*
Salut.Pai ai putea sa ii bati pe toti cei din calea ta (verbal si fizic), sa porti haine negre, sa te comporti ca o vedeta rock...Bafta multa!
Williama întreabă: