| PinkLips847 a întrebat:

Cum pot face sami dispara mai repede herpesul? Va rog ajutorsad Dau funda:*

12 răspunsuri:
| MaGy_5223 a răspuns:

Este la faracie un plasture special happy funda?

| Azµre a răspuns:

Depinde de herpes daca e la gura sau la pasarica... pentru ambele te duci la farmacie si ceri Aciclovir Crema / Unguent este undeva la 10 lei iti dai timp de 7 zile cu el. Si evita sa atingi zona. Te speli cu un sapun cu ph neutru sau antibacterian. Funda!

| Lyndsey a răspuns:

Herpesul apare datorita unui microb din organism.Adesea imi apare si mie, dar dureaza cel putin cinci zile pana iti dispare.Eu folosesc crema ACICLOVIR :*.

| Roxin a răspuns:

Mananca fructe si legume proaspete – aportul de vitamine pe care il vei lua de la acestea iti va intari organismul si va duce la disparitia herpesului.
Unge herpesul cu tinctura sau alifie de galbenele. Aceasta are actiune antiinflamatoare si cicatrizanta, astfel ca va grabi vindecarea herpesului.

| patry166 a răspuns:

Crema. aciclovir. eu asta o folesesc cand am herpes si imi trece cam in 2 -3 zile

| bebelusha93 a răspuns:

Buna! Se gasesc la farmacie niste plasturi sau aciclovir comprimate si dispare in 2 zile de tot!

| ℬaby a răspuns:

Foloseste crema de galbenele! Este foarte buna, si ti-o recomand!

| danutzu2004 a răspuns:

Cel mai bun tratament impotriva herpesului pe care il stiu este crema aciclovir, dar crema este doar pentru tratarea eruptiei(bubei), nu si pentru virusul din organism. ar fi bine sa mergi la doctorul de familie sa iti dea un tratament pentru virus (eu am primit aciclovir pastile)

| 1234abcd a răspuns:

Exista la farmaci plasturii speciali si nu sunt foarte scumpi

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru MaGy_5223):

Adică la farmacie. Nu la farcie sărăcie.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Scuze faracie, rimează cu sărăcie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

I ați plasturii compeed

Întrebări similare