Date cu ulei de ricin si cu ulei de masline inainte de a te spala cu sampon si inainte sa incepi tratamentul asigurate ca varfurile nu iti sunt despicate, daca iti sunt tunde-te, si sa nu mai folosesti asa des placa sau altceva care iti distruge parul(daca folosesti), funda?
Nu prea cred ca poti, dar totusi stiu ceva: parul creste mai repede ziua decat noaptea, si creste mai repede vara decat iarna. Trebuie doar sa ai rabdare.
Eu iti pot recomanda o masca pe care o folosesc si eu si a dat rezultate.
Un galbenus de ou, 2 lungurite ulei de masline, 3-4 pocaturi ulei de ricin si zeama de la o felie de lamaie. Aplici masca doar pe varfuri si stai cu ea in jur de o ora sau 30 de minute apoi de speli.Iti recomand daca vrei sa creasca foarte repede date cu ulei de ricin la radacina cu o jumatete de ora inainte sa te speli.Masca este bine sa o folosesti odata pe saptamana. Uleiul de ricin ajuta foarte mult la crestere, galbenusul curata foarte bine si ti-l recoman sate speli doar cu galbenusi la radacina fara sampon daca ai probleme cu matreata. Uleiul de masline face parul mai lucios si til descurca, iar lamaia previne deteriorarea varfurilor.Mult noroc si sper sa iti creasca cat doresti tu de mult.
Pai e mult mai eficient cu ulei de ricin, il poti cumpara de la farmacie si parca e 3 ron