Nu prea ai cu scumpoo, si eu sunt creata ca un pudel si e ff enervant
cu peria iese cat de cat drept
in nici un caz cum vezi la tipele de la tv
si il cam usuci,
placa in schimb il arde daca nu e una buna
eu de ex ma saturasem de cmenturi : lasa l asa
asa ca iti dau un sfat
:
ia-ti o placa de par de la CORIOLIS :* este profesionala desi pretul e puti piperat [2 mil jum cam asa]
si foloseste un balsam de la elseve pentru par deteriorat siii un ser de par de la londa unlei pentru varfuri si luciu se numeste
totul de duce pe undeva la 3 mil dar te vor tine cateva luni si placa iti ramane pentru totdeauna,
mai mult ai garantie la ea 2 ani, daca se strica suni si iti da alta:*
Eu zic sa il lasi asa. Eu aveam aceeasi problema, par cret si prea mult volum, dar s-a rezolvat folosin o spuma de par. te dai cu spuma dupa ce te speli pe cap cat e parul inca umed. Daca te intereseaza aceasta metoda anunta ma si iti pot spune ce fel de spuma folosesc eu.
Am uitat sa precizez ca metoda pe care ti-am recomnadat-o iti micsoreaza volumul parului, insa nu ti-l face drept, si iti aranjeaza mai bine buclele.
Eu zic sa il lasi la fel Fetele care au parul drept doresc sa il aiba cret si invers Poti incerca cu placa si ca sa fi sigura ca nu ti-l deterioreaza foloseste un balsam Alta idee nu prea am
Poi.nu cred ca asta va functiona dar eu iti spun pai nu prea sunt sanse cu peria si uscatoru sal indrepti mai bine foloseste o perie rotunda gasesti la Avon si ca sa il mai disccilpiinezi adica sa-l faci ondulat procedezi asa :simplu te usuci cu uscatorul si peria o pui pe par ca un bigudiu si dupa aplici spma sa tina sau daca vrei altfel adica cum ar fi azi iti faci parul asa ca te-ai spalat pe cap si peste 2 3 zile nu tine pui spuma pe par si cu peria procedezi la fel usuci cu uscatorul...simplu
Si eu sunt in aceiasi situatie ca tine, doar ca am parul usor ondulat
Pei dupa ce faci baie pe cap, poti folosi o perie si un uscator.
Iti piepteni o suvita de par lasi peria pe suvita si apoi vii cu uscatorul peste suvita care ti-ai pieptanat`o. Asa faci cu tot parul.
Te poate ajuta cineva. sper ca ai inteles.:*
Cand e ud, usucal de la radacina spre varfuri! eu am facut asa si a mers
Gab_Seno_1997 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: