Eu zic sa il lasi la fel Fetele care au parul drept doresc sa il aiba cret si invers Poti incerca cu placa si ca sa fi sigura ca nu ti-l deterioreaza foloseste un balsam Alta idee nu prea am
Pei dupa ce faci baie pe cap, poti folosi o perie si un uscator.
Iti piepteni o suvita de par lasi peria pe suvita si apoi vii cu uscatorul peste suvita care ti-ai pieptanat`o. Asa faci cu tot parul.
Te poate ajuta cineva. sper ca ai inteles.:*
Eu zic sa il lasi asa. Eu aveam aceeasi problema, par cret si prea mult volum, dar s-a rezolvat folosin o spuma de par. te dai cu spuma dupa ce te speli pe cap cat e parul inca umed. Daca te intereseaza aceasta metoda anunta ma si iti pot spune ce fel de spuma folosesc eu.
Am uitat sa precizez ca metoda pe care ti-am recomnadat-o iti micsoreaza volumul parului, insa nu ti-l face drept, si iti aranjeaza mai bine buclele.
Nu prea ai cu scumpoo, si eu sunt creata ca un pudel si e ff enervant
cu peria iese cat de cat drept
in nici un caz cum vezi la tipele de la tv
si il cam usuci,
placa in schimb il arde daca nu e una buna
eu de ex ma saturasem de cmenturi : lasa l asa
asa ca iti dau un sfat
:
ia-ti o placa de par de la CORIOLIS :* este profesionala desi pretul e puti piperat [2 mil jum cam asa]
si foloseste un balsam de la elseve pentru par deteriorat siii un ser de par de la londa unlei pentru varfuri si luciu se numeste
totul de duce pe undeva la 3 mil dar te vor tine cateva luni si placa iti ramane pentru totdeauna,
mai mult ai garantie la ea 2 ani, daca se strica suni si iti da alta:*
Si eu sunt in aceiasi situatie ca tine, doar ca am parul usor ondulat
Cand e ud, usucal de la radacina spre varfuri! eu am facut asa si a mers
Poi.nu cred ca asta va functiona dar eu iti spun pai nu prea sunt sanse cu peria si uscatoru sal indrepti mai bine foloseste o perie rotunda gasesti la Avon si ca sa il mai disccilpiinezi adica sa-l faci ondulat procedezi asa :simplu te usuci cu uscatorul si peria o pui pe par ca un bigudiu si dupa aplici spma sa tina sau daca vrei altfel adica cum ar fi azi iti faci parul asa ca te-ai spalat pe cap si peste 2 3 zile nu tine pui spuma pe par si cu peria procedezi la fel usuci cu uscatorul...simplu
Gab_Seno_1997 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: