| CATALINAal a întrebat:

Cum pot sa ma machiez la scoala? sunt in clasa 7-a! DAU FUNTITA!

Răspuns Câştigător
| Sanziana00 a răspuns:

Eu te inteleg, nu te condamn ca vrei sa te machiezi la varsta asta. La scoala poti purta pe buze un gloss, putin rimel si eventual putin putin corector in zonele cu probleme happy.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Domnişoară,nu uita că te duci la şcoală, nu la club!
Nu are ce căuta machiajul la şcoală!
Eşti mai frumoasă aşa naturală cum eşti!
Te pup!

| onlyme2851 a răspuns:

Pai. cu sapun, pe care il indepartezi apoi. Cam asta ar trebui sa fie singurul produs "cosmetic" pentru varsta ta( abia cred ca ti-a venit ciclul), si mai ales la scoala. Eu sunt la liceul, in clasa a Xa... Daca tu te machezi de acum, eu ar trebui sa ma duc la liceu cu masti pe fata?

Răspuns utilizator avertizat
| rianarebeka a răspuns:

Poti sa aplci pe fata un strat subtire de fond de ten, si fardul de pleoape sa fie in culori naturale happy Poti sa te dai pe buze cu un luciu de buze roz pal...eu asa fac si nici un profesor nu se va lua de tine cu siguranta!

| mirelu a răspuns:

Buna Catalina, machiajul ideal este cel care lumineaza si imita naturalul, subliniind trasaturile tale. Daca vrei sa iti arat cateva produse de top, spune-mi. Daca esti din Bucuresti, putem sa ne intalnim si sa iti si arat produse.

| 1999claudia1999 a răspuns:

Poti aplica fond de ten iar pentru pleoape poti aplica un nude

Răspuns utilizator avertizat
| Flaviia16 a răspuns:

In nici un caz nu folosi fond de ten, iti va parea foarte rau mai tarziu! happy Cred ca un rimel si un fard deschis la culoare cum ar fi piersica, e suficient happy bafta!

| cokko a răspuns:

Rimel, glos si daca vrei o codrita la coada ochiului trasa cu dermatograf sau tus!