Hei.
Foloseste bigudiuri, moate.
Ti pe pui in par dupa ce-ti faci baie, ma rog, dupa ce te speli pe cap, si te culci cu ele, iar dimineata ti le dai jos.
Sau te usuci pe par, si ti le dai jos cand parul s-a uscat.
Numai bine si succes!
Ti parul cu o mana ridicat in sus iar cu cealalta mana il piepteni in jos {nu prea tare ca se rupe }si faci asa vreo 3-5 zile in fiecare dimineata dar nu sunt sigur ca va iesi ondulat ca si cu alte aparate dar se va increti sigur
Pai daca iti faci codite o sa fie impletit... daca vrei sa fie ondulat, am auzit deniste chestii speciale numite "prinzatoare de par"... fara misto! sper cati-am fost de ajutor.
Sunt la magazinele de specialitate sau in hypermarket-uri diverge game pentru par.Cunosc si eu cateva persoane care doresc sa-si faca parul ondulat si au reusit folosind sampoanele de la NIVEA sau Syoss. Succes
Buna!
Poti sa folosesti bigudiuri(mici, mari medii) sau il poti impleti, parul fiind putin umezit cu sare de lamaie(sa gaseste la pliculete) sau cu zeama de lamaie simpla.
Apoi il lasi cateva ore/o zi/o noapte si il desfaci. Daca te grabesti il poti usca cu uscatorul.
Succes!
Sa ti'l ondulezi ii simplu, acum' depinde cat de tare vrei s afie ondulat.
daca' doar potin, atnci: dupa baie, cand mai ai parul inca' un pic ud, iti prinzi un coc, sau atnci cand iti faci coada, nu treci ultima data parul prin elastic si ramane un fel de coc, si asta o sa ti'l onduleze.stai peste noapte asa, si in urmatoarea zi' i' avea un par un pikutz' ondulat.
daca' vrei sa fie ft cret, atnci iei niste bucati de material (niste fasii) si le intinzi bine.iti pregatesti un bol cu apa si niste fixatic.iti uzi parul' cu apa, iei o suvita pe care pui o fasie de matarial si tot invarti pe fasie pana ajungi la radacina.acolo' o legi si dai cu fixativ.asa' pan' faci tot paru.in urmatoarea dimi' o sa iti stea parul cret, dupa ce le dai jos...normal.daca' nu esi multumita cum sta, bagi piapatanu in par si le intinzi un pic'.
Il poti face ondulat cu bigudiurile.
Dar totusi uite aici multe exlipcatii cum sa faci parul` ondulat.
http://www.divahair.ro/......au_ondulat
Nici eu nu folosesc placa pentru. imi ondula parul.
Ai putea folosi o perie dinaia asa rotunda. Iti ondulezi parul cu ea si in acelasi timp dai cu feionul.
Cam la 5 min dupa ce te-ai spalat la cap, impleteste-ti codite (mai groase sau mai subtiri dupa cat de ondulat il vrei) si dormi cu ele.
Desfa-le dimineata si bucura-te de rezultat - ondulat si cret.
Cu hartie,cu material,cu bigudiuri,cu ondulator, cu o perie rotativa si uscator, cu placa,,,
Bigudiuri sau am auzit ca daca speli parul cu sapun se face ondulat da nu stiu daca este adevarat