La avon - oriflame gasesti la 10 lei Ustensilă cu două capete pentru îndepărtarea coşurilor si a punctelor negre, este folositoare
Cand faci o baie fierbinte si se deschig porii, poti incerca sa storci acele puncte ca pe niste cosuri ( la mine functioneaza) sau te poti freca cu cafea sau malai, dar ai grija nu prea tare ca o sa faci coaja ca si cum te - ai fi julit
citeste si aici http://www.clicksanatate.ro/......_8999.html poate iti este folositor
Eu an o crema de la oriflame care se numeste pure skin blackhead clearing mask. E foarte buna. După prima utilizare deja are efect mare
Încearcă cu zaț de cafea și miere. Folosește zațul de la cafea și adaugă câteva linguri de miere, până devine o pastă. Eu am folosit masca aceasta și chiar a funcționat. Nu a avut un efect chiar atât de spectaculos, dar s-a văzut clar diferența. Te dai cu masca pe față, o lași vreo 5 minute și apoi te speli.
Doresc sa imi cer scuze in numele generatiei din care fac parte in fata dumneavoastra, a celor care au avut acum mult timp 20-30 de ani. Imi cer scuze ca lumea in care traim nu sta pe loc si ca totul se schimba. Ca voi nu ati beneficiat de anumite tehnologii de care noi ne bucuram azi. Daca asa o sa le facem si copiilor nostri si daca mereu o sa reprosam generatiei noi ca noi nu am avut nimic din ce au ei, atunci o sa ramanem la acelasi stadiu. Am pus o simpla intrebare, am nevoie de ajutor. Chiar asa trebuia sa fie raspunsul tau? Daca vrei cu adevarat sa ajuti si daca ai cont aici pentru ca iti doresti ca lumea sa primesca ajutor, atunci raspunde simplu. Stim ca nu ati apucat cele mai bune vremuri si ca v ati sacrificat pentru noi, dat despre asta este viața. Numai asa evoluam.
dedfgv întreabă: