| cyndrella a întrebat:

Cum pot scapa de cosuri?
Am prea multe pe fata si numai stiu ce sa ma fac.Cine stie niste "leacuri babesti"?
PS: Fara creme va rog.

Care functioneaza cel mai bine funda! :* :*

7 răspunsuri:
| mary4048 a răspuns:

O masca cu iaurt si aspirina te va ajuta! Poti de asemenea sa tamponezi fata cu argint coloidal.Succes!

| kissangel a răspuns:

Eu am folosit ou, e bun, te ajuta in probleme tenului, scapi si de cosuri si ii da fetei stralucire.
Insa acum folosesc un produs lichid pentru cosuri, ti le usuca, si scapi de ele, produsel se numeste "Cera di Cupra"...e un produs din Italia.
Sper ca te-am ajutat.
Funda?big grin

| cyndrella explică (pentru kissangel):

Oul asa simplu? cant te dadeai seara sau dimineata?

| IoanaAdelina16 a răspuns:

Buna si eu am avut probleme cu cosurile inainte de a tine dieta asta ...acum am fata curata si fara cosuri:
-evita dulciurile
-evita carnurile grase
-evita sucurile din comert, cipsurile, si produsele fast food!
evita prajelurile.
Stiu ca la varsta asta zbori efectiv, manaci ce apuci, si in general viata e dezordonata si libertina, dar daca vrei sa scapi de cosuri trebuie sa umbpli putin la alimentatie.
Consuma multe fructe si legume(gatite sau in stare cruda!
Bea multa apa!

Mananca sanatos! SUCCES!

| kissangel a răspuns (pentru cyndrella):

Da,il bati cu o furculita si dupa il pui pe fata, il lasi un pic si dupa te speli...dar dupa ce ai dat oul jos de pe fata e de preferat sa nu pui mana pe fata, cateva ore

| mona a răspuns:

Taie feliute un catel de usturoi si freaca zonele afectete, lasa sa actioneze cateva minute sau ulei de lavanda, iti dai pe zona afectata zilnic