Incearca samponul anti-matreata Vichy Dercos, ajuta extrem de mult. Stiu persoane care l-au folosit si dupa prima saptamana nu au mai avut nicio problema cu matreata. Este el mai scump ce este drept, dar ajuta (cel de culoare galbena). Se gaseste in farmacii sau pe internet.
Uite aici cum arata:
https://www.emag.ro/......DP1WGMBBM/
Eu iti zic o metoda care te ajuta, tine de tine daca vrei sa incerci sau nu. Si eu aveam matreata pana cand am decis sa imi schimb tunsoarea. Tarziu am realizat ca o buna solutie ar fi scurtarea parului, asa se ajunge la scalp mai bine, scalpul fiind de fapt locul unde se formeaza matreata. Poti incerca, rezultate garantate.
Salut! Aparitia matretii este multifactoriala, stresul, alimentația nesănătoasă, căldura excesivă, uscăciunea, praful, poluarea, fumul de tigară, unele medicamente sau sampoane pot sa duca la asta. De asemenea, există mai multe tipuri de mătreață asociată cu diferite tipuri de păr și scalp sau cu diferite probleme hormonale sau de piele. Cea mi buna metoda sa rezolvi aceasta problema este sa consulti un medic dermatolog. In felul asta nu mai bajbai, mergi pe un tratament profesionist si personalizat problemei tale. Daca nu vrei totusi, eu iti sugerez sa mai incerci diverse tipuri de sampon, pana gasesti unul potrivit pentru scalpul tau.
Matreata este provocata de ciuperci din genul Malassezia, din aceasta cauza ai nevoie de un sampon cu substante fungicide (se gasesc in farmacii). Pe mine m-a ajutat Vichy Dercos.
Ras in cap, zilnic
se lumineaza camera cand intrii tu cu becul dintre urechi, daaaaaaaar, SCAPI de matreata
Dacă sunt atâţia fsctori care pot duce la mătreaţă, cum ar putea dermatologul să ştie care din aceştia e vinovatul?
In primul rand trebuie sa vada daca aceasta matreata nu este de cauza fungica, bacteriana sau poate o patologie autoimuna, de-asta e important consultul medical. Scoase din calcul patologiile, poate incerca diverse metode, sampoane etc.
La mine numai Vichy Dercos a funcționat, il folosesc și in prezent!
Lăsând la o parte faptul ca ajunsesem sa aplic tot felul de soluții la nivelul scalpului, dar fără randament!
Super, inca o persoana care a folosit si pentru care a dat rezultate acest sampon. Ma bucur ^_^
Ryder_Liviu_1999 întreabă: