Ia-ti un lac de unchi amar. mie mi sa recomandat acesta deoarece si eu aveam acest obicei. dar am scapat intr-o saptamana. deoarece m-am dat cu el in fiecare zi.
succes
fundita?
plz
Pune-ti un timp unghii false peste ale tale si o sa te dezobisnuiesti, mai ale cand o sa vezi ce bine iti vor arata mainile! Si doar n-o sa rozi unghiile false!
Cumpara de la Favisan-"Nu unghii roase".
Descriere: Cu principii amare din plante Indicatii: - Stimuleaza cresterea si intarirea unghiilor. Folosit zilnic, va ajuta sa renuntati la obiceiul de a va roade unghiile. Administrare: Se foloseste sub lacul de unghii. - Nu are luciu.
Pretul este 5 lei.
Se gasesc diferite produse cu gust amar sunt diferite lacuri iar cand vei vedea ce gust are unghia ta sigur nu iti vei mai dori sa o rozi.Gasesti foarte multe pe piata
Sau dati`le cu oja si o sa vezi ca n`o sa mai aiba gust bun :d, crede`ma asa m`am dezobisnuit si eu si acum le am mari.
Pai, poti sa le dai cu sare sau cand vrei sa te rozi te abtzii nu e prea frumos si trebuie sa scapi de ticul asta.
Si eu am aceiasi problema si am incercat sa o rezolv dar in zadar asa ca-s curios si eu cum o pot rezolva am incercat cu guma, seminte si ale chestii dar cand sunt stresat tot unghiile ma salveaza
Stiu pe cineva care si le roade si a mers la salon si ia pus din alea cu gel cum se pune acum.si cred ca merge