| Marii a întrebat:

Cum pot scapa mai repede de soldurile late? Am banchetul peste o saptamana si vreau sa dispara.

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Solduri late? Daca nu ai 'aripioare' de grasime pe ele, nu ai cum. Probabil este conformatia genetica de asa natura, cu solduri late, asta nu inseamna ca nu esti atragatoare. Din contra, subconstient, barbatii prefera femeile cu silueta 'clepsidra' si soldurile late, fiindca inspira fertilitate. Pentru sunculite pe solduri, incearca abdomene intr-o parte, cerc de hula, masaj. Intr-o saptamana cam greu sa faci asta. Renunti la dulciuri, tii dieta, faci sport cat mai mult, dar rezultate intr-un timp asa scurt nu stiu daca vei obtine.

12 răspunsuri:
Alte răspunsuri
| borsec a răspuns:

Nu vei reusi intr-o saptamana sa dai jos grasimea de pe solduri, trebuia sa te fi apucat de la inceputul anului ca sa reusesti.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Intr-o saptamana mi-e greu sa cred ca vei reusi dar merita sa incerci la o sala de sport cu un instructor avizat.

| cristina_6456 a răspuns:

Le ascunzi iti iei o rochita larga la solduri

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu reusesti intr-o saptamana de ce nu te-ai gandit acum 2, 3 luni si apucai sa mergi la sala timp de 3 luni, te faceai bibelou daca te tineai de sala. Cauta-ti un corset eventual si ala iti mai ascunde din contur. Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceleasi probleme...
Parerea mea este ca soldurile le facem de la blugi cu talie joasa...si de sunculite nu stiu ce sa zic...depinde de fiecaretongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa multe... 4, 5 serii de rotari si exercitii de bazin si eu zic ca le dai jos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa dai jos intr-o saptamana. Eu am un an de cand m-am apucat de sport si diete, am dat jos 4 kg dar cu mari sacrificii. Iti recomand sala si un nutritionist, dar trebuie sa respecti cu strictete asta nu numai cand iti aduci aminte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut 68 de kg si am ajuns la 43kg, prin dieta drastica si 3 ore exercitii pe zi (dimineata la amiaza si seara cate o ora), in doar 4 luni. Va fi greu pentru o saptamana dar cu multa vointa vei reusi. Apa plata cu lamaie 2-3kg pe zi, peste marinat, carne pui degresata fiarta, gratare carne vita, peste si pui, supa de varza si salate cu zeama de lamaie, fructe, 1 felie de paine la 3 zile. Mancate in cantitati mici si nu lacom.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a scapa de gasimea de pe solduri atat de rapid ar fi o solutie sa dansezi/faci sport/alergi sau doar sa te misti. Secretul este sa porti o folie alimentara pe zona cu probleme atunci cand vei face exercitiile vei fi surprinsa cat de repede poti scapa de solduri intr-o saptamana. Mult succes!

| Xulescu_6752 a răspuns:

Exercitii...incepe de-acumwinking du-te la sala pentru ca acolo au echipament special pentru astfel de exercitii.Sigur te va ajuta cineva acolo! Succes!