| dianadia123483 a întrebat:

Cum potsa fiu mai frumoasa?

Răspuns Câştigător
| Fllorentina a răspuns:

Diana, nu aga in seama toate rautatiile lasate de ceilalti utilizatori :|. Imi pare rau sa vad ca aceste raspunsuri sunt aruncate doar asa ca sa fie.

Vreau sa incept prin ati spune orice om este la fel de frumos. Nu exista urati sau frumosi, daca Dumnezeu te-a lasat asa inseama ca te-a lasat asa pentru ca stie ca esti frumoasa cu acel lucru. Nici nu stiu cum sa ma exprim sa ma intelegi. Ok..., Cu toate astea tu inca te simti complexata de unele chestii asa-i? exact cum se simte oricare fata la varsta adolescentei.

PENTRU PAR:
- ai putea folosi masti de par, cumparate de la magazin bine inteles, nu neaparat cele mai scumpe( de asemenea poti incerca spalatul pe cap cu apa in care a fiert urzica, daca vrei iti pot explica acet truc pentru par printr-un mesaj)
-poti sa te uiti la ceva filmulete care te vor invata cum sa te comporti cu parul tau. e freza sa iti faci si asa mai departe.
- dacaai breton incearca sa scapi de el, el te "umple " pe fata.
- poti sa iti faci in unele zile bucle in altele sa til dai cu placa
- iti poti face o noua tunsoare care sate avantajeze.

PENTRU OCHI:
- uitate tot pe internet la filmulete cu make-up. Un contur cu creionul la ochi si putin rimel seja te schimba

PENTRU TEN:
- incearca sa iti faci masti naturale de ex: te poti da cu miere pe fata (dupa aceea te clatesti ), poti sa iti cumperi o crema pentru hidratare, poti sa iti pui castravete pe ochi ( va scoate venele acelea mici ), ara sa te bronzezi frumos sa ai un ten de invidiat!

PENTRU CORP :
- Fa mult sport astfel vei fi invidiata de multe fete
-din nou, uitate p net exista mii de filmulete cu coregrafi care fac aerobic (ZUMBA)

PENTRU UNGHII:
- NU ITI TAIE NICIODATA CUTICULELE! (cuticulele sunt cele care protejeaza unghia, eventual le poti impinge inauntru!)
- taiele cu forfcuta sau cu unghiera toate uniform
- NU TI LE ROADE
- Dale cu lac incolor pentru a deeni mai sanatoase si sa nu se rupa
- de asemenea iti las aici un tratement pentru unchii : Pentru a avea unghii sanatoase, flexibile, tari si stralucitoare iata o reteta simpla cu ingredienta pe care le ai in bucatarie:
Ai nevoie de: ulei de masline, putina sare, zeama de lamaie, o jumatate de lingurita de miere, 3 sau 4 linguri de lapte, putina apa calduta.
Pasi: Ia un bol si pune toate ingredientele in el. Puneti maine in bol si tinele acolo 10 min. Dupa zece min, maseaza-ti mainile si in mod special cuticulele. Stergete si spalate bine cu sapun hidratant si foloseste apoi o crema de maini. Repeta acest tratament o data la 2 saptamani.
REzultat: aTat unghiile cat si mainile tale vor fi frumoase si hidratate. Unghiile vor fi mai flexibile si nu se vor mai rupe asa usor. ( este "o reteta " pe are am primit-o si eu la randul meu )
CA COMPORTAMENT :
- sa fi finuta
- nu te lasa aburita de toata lumea
- fi hotarata
- nu te lasa influentata de nimeni
- nu te certa cu nimeni, cauta sa te intelegi cu toata lumea
- nu injura
- mai pe scrut, fi tu dar cu stil :-*

CA IMBRACAMINTE:
- daca tu deja ai dobandot un anumit stil nu prea mai ai cum sa til schimbi
- in caz ca nu ai dobandit nici un stil poti incerca diferite combinatii sa vezi care este cel care te prinde cel mai mult
- nu trebuie din prima sa iti inoiesti garderoba, ci doar pas cu pas incepi sa te imbraci diferit si cu stil, poti consulta " nenea google " care iti va arrata cateva poze frumoase cu haine la fel de frumoase.
EU de asemenea iti las cateva poze:
1.http://www.google.ro/......tp?/imgres r:10, s:44, i:185&biw=1246&bih=688

2. http://www.google.ro/......tp?/imgres r:5, s:0, i:75&biw=1246&bih=688

3. http://www.google.ro/......tp?/imgres r:18, s:486, i:43&biw=1246&bih=688

4. http://www.google.ro/......tp?/imgres r:15, s:486, i:37&tx=18&ty=96&biw=1246&bih=688

Ca sa fi mult mai feminina poti incepe sa poti tocuri din ce in ce mai mult, asta daca ai peste 15 ani. Daca ai 14 ai nu te apuca sa mergi cu otcuri de 10 pe strada pentru ca vei arta penibil!

Incearca mai mult sa fi frumoasa din interior si sa incerci sa fi altfel cu tine.
Cand te uiti in oglinda sa nu spui " Uite ce urchi mari am " ci sa spui " nu conteaza daca am urechi mari imp i ca am ochi si par frumos :x " Mereu exista cv bun care acopera bulina neagra!
SIMTETE BINE IN PIELE TA! numai asa vei putea scapa de complexe!

Bafta :- * Daca ai nevoie de ceva imi poti trimite mesaj!

8 răspunsuri:
| alexTT a răspuns:

Nu ai cum, poate intr-o alta viata vei putea fi mai frumoasa, in asta deja trebuie sa te impaci cu ideea ca esti naspeta.

| LoveItachi4Ever a răspuns (pentru alexTT):

laughing laughing

| BuburuzaZd a răspuns:

Fiind naturala!

| ViVi99 a răspuns:

Poti incerca make-up, dar nu foarte mult. Incearca o tunsoare care sa-ti vina bine (intreaba la coafor). poti sa-ti faci breton, care sa-ti pice peste ochi sau sa acopere fruntea(acum cum iti sta mai bine). Fi in pas cu moda, dar avand grija sa nu copii chiar tot ce vezi in reviste sau pe la colegele/prietenele tale care se imbraca frumos. Bijuteriile sunt si ele recomandate daca vrei sa fi stilata. nu te incarca prea mult cu ele si alege culorile argintii. Sa sti ca, daca te imbraci frumos, oamenii nu vor baga asa de tare in seama felul fetei. In schimb daca te imbraci si prost nu vei face decat sa inrautatesti situatia. Si inca un sfat: nu-ti lua o alta atitudine( de exemplu de la fata cumintica la una super crazy) pentru ca nu da bine deloc. Ca si comportament fi tu insati. Noroc:* si sper ca te-am ajutat!

| iull_1544 a răspuns:

Trebuie sa ai atata incredere in tine, incat sa ii convingi si pe ceilalti ca esti frumoasabatting eyelashes

| CRISS69TM a răspuns:

Mai frumoasa decat esti nu poti fi.doar mai aranjata.

| Hikari a răspuns:

Buna.
Orice femeie este frumoasa in felul ei, sa tii minte asta.
Si daca tu iti doresti sa fii mai frumoasa trebuie sa ai incredere mereu in tine. Incearca sa iti schimbi look-ul, nu te machia strident ( un machiaj cat mai natural), stilul tau de imbracaminte, etc.
Succes!

| Rockart a răspuns:

Operaţii estetice sau makeup. Eu nu îţi recomand nici una, nici alta. Trebuie doar să te îngrijeşti şi să îţi accepţi defectele, nimic mai mult. Eşti mult mai apreciată dacă eşti curăţică, decât dacă eşti frumoasă şi puţi (exemplu: o colegă care-i în pas cu moda, mereu elegantă şi cu botul în oglindă dar împuţită, corigentă la 6 materii şi cu 2 medii neîncheiate - lista continuă -).

Întrebări similare