Te tunzi dar doar la varfuri si sa nu te speli prea des pe cat pentru ca parul sa se hraneasa (parul se hraneste cu mizeria capului)
Te speli bine pe cap ai grija multa de el si il lasi sa creasca si sati tunzi varfurile lunar ca eu nu le-am tuns si mi-a taiat de la fund pana la mijlocul spatelui. Funda
Daca ai rabdare. il lasi sa creasca, daca nu, iti pui extensii de par >_>
Si paduchii la fel. ) Doamne ...cum sa spui sa nu se mai spele pe cap, tu asa faci? NU are nici o treaba spalatul pe cap cu lungimea parului, eu il am pana aproape la fund, ma spal o data la 2 zile si imi tai vafrurile la minim 6 luni, si nu e tocit
Foloseste ulei de ricin. Se gaseste la farmacie si da rezultate foarte bune. Eu una am fost multumita, doar ca se indeparteaza putin mai greu. Mai poti folosi sampoane din plante, cum sunt cele de la favisan sau gerovital plant. Nu folosi prea des uscatorul de par. Daca ai parul uscat sau simti ca e putin deshidratat, pune intr-o sticluta de la un spray ceai de urzica sau musetel si pulverizeaza-ti parul. Funda?
Pai nu te mai tunzi, si folosesti ulei de ricin ca sa iti creasca parul mai rapid
Deci ca sa ai parul mai lung trebuie sa te tunzi cum iti place tie si sa ti-l lasi sa creasca sa nu-ti mai tai nici macar varfurile si sa il piepteni in fiecare zi si sa iti facu cuafuri noi.Bafta.
aureliaghindoac întreabă: