Buna nu prea sunt paste de dinti buna. Dar sa stii ca cea mai buna e cea cu fluor.Eu iti recomand bicarbonatul de sodiu.Este foarte bun pentru albirea dintilor.Iei bicarbonat de sodiu si pui pe periuta si te speli normal pe dinti timp de 1-2 min.Si dupa aceea clatesi. Iar daca te speli pe dinti de 3 ori pe zi este si mai bine.In cat timp se vor albi dintii pai... 2-3 saptamana sau mai putin. Aaa si am uitat sa mentionez ca poti folosi si zeama de lamaie si procedezi la fel ca si cu bicarbonatul de sodiuSper ca ti-am fost de ajutor
Bicarbonat.Eu sincer nu iti recomand de la blend a med.Eu am folosit crezand ca mi va albii si dupa o luna ii vad mai galbeni. Eu sincer folosesc colgate in paralel cu bicarbonat.Ai pute sa iti faci o albire la dentist si dupa sa il intrebi pe medic ce ai putea sa faci sa ii mentiila culoarea respectiva.
Sare, bicarbonat de sodiu, lamaie. Dar la sare sa ai grija ca iti poate distruge smaltul.
CAnd am fost ultima data la dentist mi-a spus si mie de bicarbonat dar la pasta de dinti iti recomand sensodyne. intreabati medicul stomatolog despre un tratament de albire.
Intr-o perioada am folosit lamaie, e ok, parca ii albeste, dar e destul de deranjant. Sa nu exagerezi, ca iti inflamezi gingiile.
Detartrajul ajuta mult. Eu intr-o perioada m-am gandit sa-mi fac un tratament de albire, dar dentista nu mi-a recomandat pentru ca sensibilizeaza mult dintii.
Eu acum un an cam asa mi-am cumparat o sticuluta micuta micuta era un fel de pasta de dinti fara gust sau miros.Eu cat timp am folosit-o mi s-au facut dintii albi albi de parca am fost sa imi albesc dinti dar dupa ce s-a terminat am inceput sa folosesc pasta normala si dintii mi s-au facut la fel.
Daca vrei sa ma intrebi cum se numeste nu stiu
Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute