| carmenzo a întrebat:

Cum sa fac sa imi creasca sau sa mi se indese sprancenele? Imi cresc foarte rar si incet si nu pot sa le dau o forma.

12 răspunsuri:
| annda a răspuns:

Incearca DOUBLE CILS produs de Mavala.Costa vreo 35-40 de lei si eu l-am gasit in Sensiblu.Este o solutie cu multe vitamine pentru gene si sprancene. big grin

| adyth a răspuns:

Forma ti'o poti da si cu fard sau creion. nu toata lumea are sprancene dese. si nu cred ca poti sa le indesi tu prea mult...sincer
incearca cu ulei de ricin...de crescut mai repede poate... dar de indesat...ma indoiesc thinking

| bruno9432 a răspuns:

Ulei de ricin de la farmacie si cu o perie de la un mascara (curatata bine) dai in fiecare seara pe sprancene, nu chiar inainte sa te culci. Ai grija ca pateaza. Trebuie sa dai macar o luna ca sa vezi ceva rezultate. bafta!

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Sprancene netede si lucioasa - Daca aveti probleme cu sprancenele si vi se pare ca acestea sunt cam razlete, raspunsul este tot uleiul de ricin. Acesta poate fi aplicat in fiecare seara, de preferinta tot cu o periuta mai veche pentru rimel, si dimineata trebuie sa avem grija sa ne curatam fata in profunzime. Uleiul de ricin ne va ajuta in maxim o luna sa capatam sprancene mai netede si mai egale.

chiar functioneaza. Articolul e luat de pe net, dar am incercat si eu si intr-adevar dunctioneaza. sper sa reusesti si tu!

| carmenzo explică:

Va multumesc tuturor.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una am auzit si de ulei de masline big grin dar nu stiu sigur daca merge big grin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosteste ulei de ricin, dar nu mai mult de 2-3 saptamani pentru ca apoi va trebui sa te pensezi in fiecare ziwinking Iti spun asta din proprie experienta.Eu l`am folosit cam 1 luna si jumatete si acum nu stiu ce sa fac sa nu`mi mai creasca asa repede sprancenele! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu incerc in momentul asta cu ulei de ricin...incearca si tu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de ricin este bun si pentru alungirea genelor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul de ricin e cel mai bunwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca e vorba de genetica fiecaruia...eu ma dau cu ulei de ricin in fiecare seara de vreo 2 luni incoace. In primele 2 saptamani mi-au crescut, si dupa aia au ramas asa, chiar daca am continuat sa ma dau cu uleithinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma dau cu ulei de ricin cresc dar nu peste tot adica nu mi se indesesc