Pafrum de calitate gasesti si la pret de 30 - 40 de lei nu musai sa pierzi bani pe lichid scump.
Am fost ieri in Carrefour. Mi-am luat un parfum Playboy Girl foarte dragut, la 90 de lei. Acuma nu stiu, mai era Rexona la 15 lei. Adidas 35 de lei...
Stiu ca in carrefour erau in jur de 75-90 lei..inseamna ca m-am inselat..sau poate asa or fi aici, in oras la mine
O intrebare...
Tu n`ai auzit de dus zilnic ?
Nu ca as fii nesimtita, dar din moment ce faci mereu un dus pe zi, corpul tau se mentine curat si frumos!
Exista creme de corp cu miros de parfum. Cred ca si la Avon au, si au mirosul parfumului pe care il gasesti tot in catalog. Inca nu le-am incercat dar stiu de la alte persoane si chiar sunt super :d Bafta!
Pai igiena corporala este foarte importanta daca vrei sa mirosi bine! Spala-te de cel putin 2 ori pe zi, foloseste geluri de dus cremoase, de diferite arome: aloe, vanilie, castraveti etc. Dupa ce faci dus hidrateaza-ti pielea cu o crema de corp...sunt atatea creme de corp, ai de unde alege. Apoi foloseste un deodorant impotriva transpiratiei sau un spray de corp. Numai ai grija! S-ar putea de la atatea arome sa fie prea mirositoare pielea si asta nu prea e ok. Dupa ce faci dus seara te poti da atunci cu crema hidratanta, iar ziua poti folosii un anti-perspirant si parfum. Ai de unde alege, dar foloseste-le cu cap
te speli! cu apa si sapun.....si dupa aceea iti dai cu deodorant si parfum, si sa vezi ce bine mirosi
1.Dus.
2.Crema hidratanta pentru piele.
3. Antiprespirant.
4. Spray de corp : Miros de parfum sau fructe exotice/padure.
5. Parfum.
Si prestoo. Dar trebuie folosite cu cap
Funda
DaciaRomania întreabă: