| Angel1995 a întrebat:

Cum sa imi colorez parul (suvite) intr-un mod cat mai natural?
Erau pentru suvite albastre albastru de metil. si pentru suvite mov violet de gentiana.Astea le-am incercat si mi-au placut nuantele.Mai era ceva pentru parul rosu. dar am uitat cum se numeabig grin putin ajutor?
Orice sugestie este bine venita.

Multumesc.

Funda.
Peacehappy

9 răspunsuri:
| alyloveslife a răspuns:

Pai depinde ce culoare are parul tau...de exemplu parul meu e saten cu suvite blonde.Desi presupun ca tu crezi ca este vopsit nu este asa m-am nascut cu suvite(in fine asta nu conteaza), astept sa imi spui ce culoare are parul tau.

Asa te pot ajuta mai mult.

| gHelena a răspuns:

Hey! Nu vreau sa par antipatica, dar suvitele nu mai sunt recomandate de stilisti. Daca iti doresti o schimbare de look si vrei sa arati natural in acelasi timp, poti opta pentru o tunsoare noua sau pur si simplu iti poti aranja parul altfel decat o faceai pana acum. Nu uita ca sezonul acesta buclele sunt foarte in voga. Daca vrei sa te inspiri, poti accesa linkul: http://www.divahair.ro/frumusete/coafuri_si_tunsori Un gand bun, Elena.

| Angel1995 explică:

@alyloveslife parul meu este saten deschisbig grin

Suvite blond cenusiu poate, dar nu stiu ce sa zic cred ca mai bine ai face ce a zis gHelena dar depinde daca tu doresti sa te tunzi big grin

| Miruna_7873 a răspuns:

Carmin pentru suvite rosii/roz.:*

| ღYasumiღ a răspuns:

A folosit cineva albastru de metil pe suvite nedecolorate? ziceai ca ai avut suvite albastre...cum se comporta albastrul de metil? adica, se pateaza hainele? se duce de la prima spalare?

| thesmille a răspuns:

Pentru parul rosu este tinctura de castelanii

| Pandicorn123 a răspuns (pentru ღYasumiღ):

La asta iti pot raspunde eu. EU am avut albastru de metil dar pe suvite decolorate dar nu foarte tare si a iesit super tare. Si da, mai ales acum vara cand transpiri si pielea si hainele ti se vor face albastre. Nu, nu se duce la prima spalare tot, cam dupa 4-5 spalari dispare. Dar dupa prima spalare nu iti mai curge nici pe haine si pe piele. Succes. Cred ca merge si pe parul nedecolorat nu stiu.