Pai depinde ce culoare are parul tau...de exemplu parul meu e saten cu suvite blonde.Desi presupun ca tu crezi ca este vopsit nu este asa m-am nascut cu suvite(in fine asta nu conteaza), astept sa imi spui ce culoare are parul tau.
Hey! Nu vreau sa par antipatica, dar suvitele nu mai sunt recomandate de stilisti. Daca iti doresti o schimbare de look si vrei sa arati natural in acelasi timp, poti opta pentru o tunsoare noua sau pur si simplu iti poti aranja parul altfel decat o faceai pana acum. Nu uita ca sezonul acesta buclele sunt foarte in voga. Daca vrei sa te inspiri, poti accesa linkul: http://www.divahair.ro/frumusete/coafuri_si_tunsori Un gand bun, Elena.
Suvite blond cenusiu poate, dar nu stiu ce sa zic cred ca mai bine ai face ce a zis gHelena dar depinde daca tu doresti sa te tunzi
A folosit cineva albastru de metil pe suvite nedecolorate? ziceai ca ai avut suvite albastre...cum se comporta albastrul de metil? adica, se pateaza hainele? se duce de la prima spalare?
La asta iti pot raspunde eu. EU am avut albastru de metil dar pe suvite decolorate dar nu foarte tare si a iesit super tare. Si da, mai ales acum vara cand transpiri si pielea si hainele ti se vor face albastre. Nu, nu se duce la prima spalare tot, cam dupa 4-5 spalari dispare. Dar dupa prima spalare nu iti mai curge nici pe haine si pe piele. Succes. Cred ca merge si pe parul nedecolorat nu stiu.