Lasa-l liber asa cum este de la mama lui... nucred ca ti-ar sta chiar asa de rau.
Eu zic sa-l speli frumos, si o sa se onduleze el natural, si o sa-ti stea mult mai bine decat atunci cand folosesti fixativul, care ii da aspect de imbacsit.
pa-pa
Http://www.youtube.com/watch?v=Rsost2Q8FLk&feature=related
( aici sunt cteva idei pentru aranjarea parului si cred ca se potrivesc foarte bine la scoala )
Daca ai parul lung, infasoara-l dupa o clama, apoi lasa un capat sa cada...frizura fav. lui Miley Cyrus
Antonela sau cum te va fi chemand nu trebuie sa stai 10 ceasuri in oglinda de la un timp inebunesti iti spun eu si eu am fost asa am parul ffffff cret si are ffff mult volum si nu stiam ce sa-i fac inainte mil aranjam cu fixativ si cu spuma dar dupa aceea l-am lasat asa e mult mai frumos inainte de asta eram tot cu placa dupa mine dar dupa aceea chiar nu ma mai interesat e mult mai frumos natural si daca stai 10 ceasuri in oglindab inseamna ca iti pllace de cineva stiu cum e asa am fost eu dar poate ca el nici nu vedea ca poate tot timpul ma aranjam nici nu observa asa las daca te place te place si fara atatafixativ iti spun eu
Si eu imi pun intrebarea asta mereu...eu il spal si il las desfacut... dar e plictisitor numai asa. Iti poti face 2 cozi impletite, 2 cozi neimpletite, o coada de cal, un coc, iti faci rapid o carere pe mijloc, iei suvitele din fata le impletesti si le prinzi la spate cu o agrafa interesanta, iti faci o carere intr-o parte si il prinzi tot la fel cu o agrafa interesanta, Un updo si cateva suvite laterale lasate libere pot fi destul de sexi incat sa te atraga sa-ti faci aceasta coafura, dar si destul de "cuminti" incat sa se potriveasca perfect pentru scoala. Nu stiu ce sa mai zic, si eu am probleme cu frizurile.
FII TU! desigur poti sa faci mici modificari, dar ideea e ca cel mai bine e sa il lasi asa cum e el.
succes! :*
Sau poti sa ti-l dai pe deget sa ti-l ondulezi nu stiu cum sa explic ma rog sper ca ai inteles si sa ti-l prinzi intr-o parte cu o agrafa asta sa faci cu bretonul, daca ai breton, oar cu parul din spate dupa baie il bagi in prosop si il lasi sa se usuce sa fie putin umed ca sa se poata increti asa...deci dupa ce scoti prosopul iti faci niste codite mici discrete ptintre par si le lasi pana dinmineta apoi le despletesti si o sa ai o coafura f frum sau daca vrei poti sa-ti faci imediat cand pleci la scoala codite si nu le mai despletestile lasi printre parspre ca o sa-ti placa eu mi-am facut asa si am atras atentia
Si eu am parul foarte moale si orice clama pun in par aluneca.e foarte greu de aranjat