| viki16 a întrebat:

Cum sa imi prepar singura acasa un demachiant natural

8 răspunsuri:
| Alicezzz a răspuns:

Demachiant nr. 1

Ingrediente:

1 lingurita ulei de ricin
1 lingurita ulei de masline
1 lingurita ulei de canola
Mod de preparare:

Amesteca bine uleiurile intr-un mic recipient.

Aplica solutia pe fata cu un disc demachiant de bumbac pentru a elimina urmele de machiaj de la ochi si ten, apoi clateste fata cu apa calduta.

Demachiant nr. 2

Ingrediente:

1/2 ceasca de lapte
1 castravete
Mod de preparare:

Curata coaja unui castravete si fa-l pasta folosind un blender. Pune pulpa intr-o cratita mica. Adauga 1/2 ceasca de lapte si incalzeste amestecul la foc mic amestecand ocazional. Atunci cand amestecul incepe sa fiarba, mai lasa-l 5 minute, apoi indeparteaza-l de la caldura.

Inmoaie un disc demachiant în amestecul caldut sau rece si curata cu miscari circulare machiajul, apoi clateste fata cu apa calduta.

Amestecul ramas se tine intr-un recipient ermetic in frigider.

Demachiant nr. 3

Pune o lingura de lapte intr-un castron, adauga un varf de cutit de curcuma pulbere si cateva picaturi de suc de lamaie. Aplica acest amestec pe fata si pe gat, in zona in care doresti sa elimini machiajul. Ramai asa cateva minute, apoi folosind un disc demachiant sterge usor tenul, apoi clateste fata cu apa calduta.

Demachiant nr. 4

Iaurt: aplica banalul iaurt pe fata, lasa-l sa actioneze cateva minute si apoi sterge cu un disc demachiant, dupa care clateste cu apa calduta. Acesta va curata pielea, oferindu-i o textura catifelata si moale.

| Leopon a răspuns:

Foloseste o crema hidratanta. happy Eu asta folosesc si curata foarte bine si imi plus imi hidrateaza fata.

| Mimi_Iulia_1985 a răspuns:

Uite aici gasesti retete de demachiant

http://yve.ro/demachiant-facut-acasa/

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un săpun lichid și apă călduță, cureți tenul cu ele.
Pa, pa.

| Stelutza1990 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Ioii, tu dai pe fata cu sapun lichid?

| Stelutza1990 a răspuns:

Apa minerala + ulei (de masline) in proportie de 4/1
Incearca asta, si o sa vezi rezultatul in 2-3 zile.