| AndreeaA377 a întrebat:

Cum sa ma imbrac in prima zi de liceu? Adica la anul laughing. Stiu, e cam devreme sa ma gandesc la asta insa nu am degand sa ma trezesc la anul ca in 30 de minute trebuie sa fiu in curtea liceului si sa nu am habar nici ce haine am in dulab.
Si cum si cu ce sa ma machiez tinand cont ca pana acum am mers la scoala maxim cu balsam de buze? Ar fi o schimbare prea brusca?
Credeti ca mama m-ar lasa la aproape 16 ani ( cat voi avea la liceu) sa trec de la balsam de buze la ruj, fond de ten, rimel, blush si tot tacamul?

Răspuns Câştigător
| Dora_Mark_1997 a răspuns:

Camasa alba, fusta stramba neagra, pantofi albi, si un make-up de zi

4 răspunsuri:
| Nicole9002 a răspuns:

Buna!
Pai... Camasa alba, cu o curelusa subtire in talie, jeansi mulati, platforme negre cu floricele, si o geanta tot cu floricele... nsuh cum iti place tie cum te simti tu mai bine depinde ce stil ai

| express11 a răspuns:

Lasa naibii imbracatul de la anul', si pune mana pe carte, ca pe urma o sa ne dai teme de facut pe aici!

| machupi8t a răspuns:

Daca vrei sa iti strici tenul si ca la 20 de ani sa arati ca la 30 din cauza fardurilor + riduri, da de ce nu? eu m-am imbracat in prima zi de liceu cu o camasa alba, cu niste colanti negii, si o pereche de tenesi de culoare neagra cu leopard animal print pe ele, ca accesoriu un colie de argint cu 4 diamante si o bratara shamballa argintie, cam asta a fost tacamul meu de prima zi de liceu, cat despre machiaj eu sunt cls a 10a si abia folosesc rimel. sunt naturala, frumusetea consta in naturalete, nu conteaza vorbele altora

| machupi8t a răspuns (pentru machupi8t):

Negrii,colier