Trebuie să-ți formezi o întreagă rutină de îngrijire a tenului, nu scapi cu-n singur produs.
recomand grupul the ordinary pe Facebook, acolo o să înveți cum să-ți alcătuieși o rutină potrivită pentru nevoile tenului tău
Extractii la salon si ingrijire acasa cu produse specifice ca sa nu ti se mai incarce/imbacseasca tenul + trebuie tinuta sub control secretia de sebum, acum vara e mai greut, cine are tenul gras vara il are si mai gras.
Deci o apa micelara pentru ten gras, un gel de spalare, un ser sau doua, o crema pentru ten gras si impur.
Pentru a avea tenul mai alb -> SPF zilnic iarna-vara si nu te mai prinde soarele deloc.
Exista si SPF pentru ten gras, tenul ramane mat si fin cateva ore.
Dar un aparat de genul nu te-ai gândit să foloseşti?
:-> https://www.emag.ro/......DJF4DGBBM/
Mama foloseşte regulat pentru aceaşi problemă ca a ta şi e foarte eficient.
Exista la saloanele de Cosmetica tratamente faciale pentru extracția punctelor negre (după părere mea cea mai eficientă metoda de a scapa de ele). Eu fac o astfel de ședința de doua ori pe an și îmi lasă tenul catifelat, fără impurități. Costa undeva la 100 de lei, depinde de salon
Exista intre timp niste plasturi speciali pentru asta. Incerca la dm. In liceu eu foloseam pur si simplu banda adeziva