| Piuliță a întrebat:

Cum sa slabesc fara diete, sală, pastile.etc?
FUNDA+VOT

Răspuns Câştigător
| Roメette a răspuns:

Incearca sa numai mananci seara. pentru ca te ingrasi
Dimineata mananca ceva proaspat : cereale cu lapte, branza cu rosii si putin ceai.
La pranz : Orez, paste cu branza, mamaliga cu branza etc.

Iar seara : daca tie chiar foame poti sa mananci un iaurt. big grin
Dimineata cand te trezesti poti sa faci cateva genoflexiuni etc.

Continua sa mananci asa si vei slabi cu siguranta.winking Funda?

10 răspunsuri:
| stangaionut a răspuns:

Pai nu manca paine, sa nu bei sucuri acidulate cola pepsi fanta etc, ciocolata si tot ce apartine de ea biscuiti etc si macaroane si mananca salata de rosii cu castraveti si cu branza FETA si putin ulei bafta

| Isabelamaria21 a răspuns:

Păi fără diete şi sport nu poţi măcar încearcă să faci puţin sport în fiecare dimineaţă aleargă jumătate de oră bea 2 l de apă în fiecare zi.

| Marshkaa a răspuns:

Cred ca doar prin puterea miraculoasa a gandului, in principiu. Sala ar fi o solutie ff buna, pentru ca tonifica in mod sanatos corpul si slabesti armonios. Fara si cu multa lenica, doar prin pilule de boosting subconstient, activare inconstienta a gandurilor armonioase

| filiblox a răspuns:

laughing nu exista o alta sansa, sala ar fi cea mai recomandata, si o dieta bine echilibrata.

| Anche a răspuns:

Asta e bine! ca vrei sa slabesti fara dita e super! eu iti recomand sa faci cat mai mult sport in fiecare zi! sa alergi, faci abdomene si alte exercitii deoarece te ajuta sa elimini calorii! eu nu ti-as recomanda pastilele deoarece pot avea reactii adverse asupra ta! fa cat mai mult sport si mananca sanatos! adica mananca fructe legume carne! nu manca ingheteta, ciocolata, chipsuri! ai inteles ce vreau sa spun! succes!

| Pancamo a răspuns:

Orice, dar ORICE ai face ca sa slabesti fara ca sa faci si miscare, ar fi in zadar, deoarece vorba veche spune: functia creeaza organul. faci miscare si supui organismul la efort, el va stii sa te rasplateasca pe termen lung(refacere metabolism, arderi mai rapide, energie mai multa, stare de spirit pozitiva, lipsa depresiilor). Intr-un cuvant: TOTUL, sportul inseamna totul.M-am convins si eu de asta dupa o viata de incercat regimuri de cacao care mai de care mai complicate si ciudate, pana cand, am descoperit sportul. 80 kg date jos in 2 ani(facea protv ul super audienta pe cazul meu laughing)) ). Eu ma ingras si de la apa, dar de cand fac sport iti pot spune cu siguranta ca nu mai conteaza ce mananci, atata timp cat elimini ce este surplus. Ca sa inchei toata polologhia asta, am un singur sfat si anume incearca sa traspiri, sa te misti, sa obosesti organismul, orice altceva ai incerca va esua si iti va deregla metabolismul de n-o sa mai intelegi nimic.incearca macar o saptamana sa aloci o ora pe zi unei activitati solicitante, in casa daca ai cum si stii tipuri de exercitii, sau daca nu iesi afara la plimbare si la alergat.( nu te-am sfatuit sa mergi la sala pentru ca ti-am citit intrebarealaughing )Multa bafta.

| addutza a răspuns:

Nu mai manca dupa ora 16 pana atunci poti manca orice, absolut orice. la mine a functionat am slabit 1 kg in 4 zile. sper sa te ajute

| loana25 a răspuns:

Hm! Pai... sunt multe metode, trebuie doar sa vrei. Poti opta pentru o alimentatie sanatoasa, sa lasi prajelile, dulciurile, sucurile cu acid, semintele etc. Sa incerci sa iti faci un program de mancare, incearca sa mananci la ore fixe (la inceput o sa para mai greu, dar apoi organismul se va obisnui si iti va "cere" de mancare la orele pe care l-ai invatat). Daca sport nu faci, atunci fa curat prin casa (e tot o miscare ce ajuta la reducerea caloriilor). Bea apa, multa apa (2l pe zi). Mananca paine, dar putina (si/sau de secara). Uite eu am renuntat la seminte, suc si prajeli si am slabit in prima saptamana 3 kg, in a doua saptamana 2 kg. Cand mesteci, gandeste-te la "nemurirea sufletului". Adica la o inghititura de mancare mesteca de cateva ori, nu manca pe infulecate sa termini cat mai repede din farfurie. Succes!

| helenwolf a răspuns:

Mananca putin si des astfel incat corpul tau sa asimileze acel 'putin' pana cand mananci urmatoarea datahappy succes. am dat raspuns simplu happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru addutza):

Sa nu mai manance dupa ora 16 pana a doua zi dimineata? serios? Gastrita sau ulcer scrie pe el in viitorul apropiat daca face asta. si la tine la fel

Întrebări similare